wmh katalógus

Domain regisztráció  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » 819 találat a(z) 'Budapest' kifejezésre a cégek között

Barkácsbolt Budán, a II. kerületben

Budapest II. kerület

Megtörtént már Önnel, hogy éppen a legkomolyabb felújítás közepén fogyott ki, használódott el a létfontosságú csavar, nittszeg? Alighanem Önt is dühítette, hogy járműbe kellett pattannia, hogy megvásárolja a nélkülözhetetlen eszközöket! Jelenleg a kereskedések száma eggyel megsokasodott? Látogasson át üzletünkbe, ha sietős segítségre van szüksége! Terjedelmes kínálatunkon kívül kedvező árainkkal iparkodunk gyötrelmét csökkenteni.Ráadásul, hétnaponként TEKINTÉLYES (50%)-os engedménnyel árulunk egy-egy árucikket csupán a készlet erejéig. A kedvezményes napokon az árucikkek meghatározott számban állnak rendelkezésre, ezért egy kuncsaft legtöbb: 10 db-ot vihet el. Többek között a következő termékekből válogathat: anyák, hegeszthető anyák, kapupántok, metrikus csavarok, speciális kötőelemek, illesztőszegek, lemez, menetnyomó és facsavarok, menetes rudak dübelek.

Birdy-English - Angol gyerekeknek, a legfogékonyabb korban

Budapest

A Birdy-English-nél az angol gyerekeknek való tanításával arra törekszünk, hogy az általuk elsajátított passzív nyelvtudás aktívvá lehessen, mivel az angol nyelvtudás elengedhetetlen, tekintve, hogy ez az egyik leghasználtabb nyelv a világon. Az Angol gyerekeknek angol nyelvtanfolyam kihasználja azt, hogy gyermeke abban a korban ismerje meg az angol nyelvet, mikor annak megtanulására a legfogékonyabb, életszerű helyzeteket keresünk, hogy az angol gyerekeknek történő tanítása során úgy tanulhassák meg az idegen nyelvet, ahogyan anyanyelvükkel tették. Játékokkal, mondókákkal, dalokkal egészítjük ki a nyelvtanulást, hogy az angol gyerekeknek is könnyen tanulható legyen. A Birdy-English-nél nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is tartott angol nyelvtanfolyam, valamint fordítás és tolmácsolás is igényelhető.

Bútorkárpitozás-kárpit

Budapest

Textilheveder a kárpitosmunka egyik legfontosabb anyaga. Lényegében szövetszalag. Rendeltetésük szerint különböző anyagból készítik a hevedereket: kenderből, jutából, lenből, sőt pamutból is. A kárpitosheveder általában kenderfonalból készül 3-10 cm szélességben, egyszínűen vagy középen piros ill. kék csíkozással. Nálunk leggyakrabban 5,5 és 6,5 cm széles hevedert használnak. A redőnyhevedert 2,3 cm széles kettős szövet, vászonkötésben. A hazai piacon forgalomba kerülő jobb minőségű sűrűbb szövésű hevedert "A" minőségi jelzéssel látják el a "B" jelzésű, ritkább anyagot csak olyan helyeken szabad használni, ahol kisebb feszítés éri (pl. támlahevederezésénél). A minőséget színes kenderfonalak beszövésével jelzik. Kereskedelmi forgalomba 50 m hosszú végekben kerül.

Decoflor Virágdekoráció

Budapest

Specialitásunk a menyasszonyi csokrok és esküvői virágdíszek készítése. Bármilyen virágból, bármilyen stílusban elkészítjük menyasszonyi csokrát,illetve esküvője virágdíszeit. Legyen szó kitűzőről, autódíszről, vagy asztaldíszről minden mindennel összhangban lesz! A színek és formák meghatározzák az esküvő dekor hangulatát. Az esküvői dekoráció fő funkciója pedig a hangulat megteremtése, ebben tudunk segíteni Önnek. Gyönyörű stílusos, hangulatos látvány fogadja az étterembe vagy a templomba érkező násznépet. A menyasszonyi csokor lehet csepp alakú csokor, gömb csokor, vagy leomló formájú csokor. Az esküvői csokor kedvenc virágai a rózsa, kála, orchidea és más tavaszi és nyári virágok. A menyasszonyi csokornak illeszkednie kell a menyasszony öltözékéhez, sminkjéhez is. Keressen minket Budapesten az alábbi elérhetőségeken!

Dr. Pozsonyi Zoltán kardiológus, belgyógyász budap

Budapest

Dr Pozsonyi Zoltán magánrendelésén fogadja a szívbetegeket. Ha szívbetegségre utaló panasza, tünete van kardiológiai kivizsgálásra lehet szüksége. Terhelésre jelentkező mellkasi fájdalom, fulladás, eszméletvesztés, lábdagadás, alacsony terhelhetőség, szívritmuszavar, magasvérnyomás kardiológiai vizsgálatokat tesz szükségessé. A legtöbb szívbetegség fennállása szintén kardiológiai követést, gondozást igényel. Kardiológiai szűrővizsgálatok a korai diagnosis, a panaszokat még nem okozó szívbetegségek felismerésére, ezek kialakulásának megelőzésére érdemes végezni. Keressen magánrendelésemen, ahol kiváló technikai háttérrel, jól felszerelt rendelőben, nyugodt körülmények között várom a hozzám fordulókat!

Egyedi sarok ülőgarnitúrák

Budapest

Ahány ember, annyiféle otthon. Ez az állítás leginkább talán nappalijaink esetében mutatkozik meg. Az egyes embereknek más lehet a mérvadó szempont, ha egy bútorról, mondjuk egy ülőbútorról van szó. Van aki elsősorban a kényelmet, van aki stílust és van aki mondjuk a könnyű tisztán tarthatóságot preferálja és persze van olyan is, aminek ezek mind ugyanolyan fontosak. Mivel az ízlésünk és igényeink eltérőek lehetnek, az adott szoba adottságairól, elrendezéséről és méretéről már nem is beszélve, ezért a megfelelő ülőgarnitúra megtalálása sem egyszerű feladat. Mi ebben próbálunk segíteni Önnek azzal, hogy konfekció ülőgarnitúráinkon kívül vállaljuk egyedi ülőgarnitúrák elkészítését is. Sarok ülőgarnitúrát szeretne otthonába, de egy másik bőr ülőgarnitúra karfája vagy támlája nyerte el tetszését? Mi összeállítjuk Önnek azt az ülőbútort, amire vágyik.

Furgon bérlés

Budapest

Bármikor szüksége lehet egy kisteherautó gépkocsira, pl., ha költözni szeretne, vagy akkor is, hogyha szállítmányozással foglalkozik és nem áll rendelkezésére elegendő teherautó gépkocsi a kiszállításhoz. Akárhogy is legyen, a Határautónál lehetősége van igénybe venni a teherautó bérlés ajánlatunkat. A Határautó foglalkozásai közt fellelhető kisteherautó bérlés Budapest környezetében és a már megszokottá vált teherautó bérlés. A furgon bérlés Budapest központi pontján, egy-két perc alatt végbemegy. A Határautó dolgozói tempósan és megbízhatóan intézik a munkájukat, ez okból a furgon bérlés Budapest centrumában csak pár papír kitöltésével jár. A Határautónál a kisteherautó kölcsönzés nem kerül több 10.000 Ft-ba, nem úgy, mint más furgon kölcsönzéssel foglalkozó vállalatoknál. Válassza a Határautót és gyorsan lezajlik a kisteherautó bérlés Budapest kerületében.

Galcsik László építési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető

Budapest

Galcsik László építészmérnök vagyok. Több mint 25 éve dolgozom az építőipar, a beruházás-lebonyolítás, ingatlanfejlesztés területén. A mai, szakosodott világban nagy szükség van arra, hogy az építtetők, beruházók, szakmai-, vagy pénzügyi befektetők biztonságos felügyelet mellett vihessék végig építési programjaikat. Fontos, hogy szakavatott személy ügyeljen a szakmaiságra, a kockázatok csökkentésére, a hatékonyságra. A gondosan kiválasztott építési szakember elősegíti az építési beruházás terv szerinti, gyors, jól ütemezett, költséghatékony kivitelezését. 2013. október 1-től jogszabály írja elő az elektronikus építési napló használatát, mely külön fokozza az építési folyamatok magas színvonalú dokumentáltságát, valamint az ellenőrizhetőséget.

GDN Ingatlan, A LEGJOBBAK egy helyen?

Budapest

A GDN Ingatlan minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosít megrendelői megelégedésére. Jogi szakértőnk tanácsot ad az ingatlan bérbeadást érintő jogi ügyekben, és az ingatlan-nyilvántartási bejegyzés is ránk bízható. A kölcsön elintézése a senkihez sem kötődő, hitelezésben járatos tanácsadónk szakterülete. Energetikai szakértőnk az előírásoknak megfelelő, 10 évig érvényben lévő lakás zöldkártyát bocsát ki. Leinformálható szakember elvégzi a mindent érintő házfelújítást, az ajánlattól a megvalósításig. A költöztetés nem jelenthet gondot, a logisztikától a bepakolásig megcsinál minden szükségeset a GDN Ingatlanhálózat! Adjon le exkluzív családi ház figyelési megrendelést, és nem lesz kiszolgáltatva több ingatlanos kénye-kedvére, mi megtaláljuk az önnek éppen ideális ingatlant! GDN - A LEGJOBBAK egy helyen?

Interim menedzser

Budapest

Az interim management határozott feladatokra szóló szakember "bérlését" jelenti. Az interim menedzser magasan képzett személy, aki évtizedek alatt elsajátított szakértelemmel és kiterjedt kapcsolati hálóval bír a szakmáján belül, amely előnyöket azonnal kamatoztatni tud. Az interim manager hatékony megoldást jelent a cég számára munkaerő átmeneti kiesése, (mint például szabadság, baleset) esetén, vagy egy konkrét projektfeladat elvégzéséhez egyaránt, mint pl.: leépítések, összeolvadás végrehajtása vagy szakértői projectek véghezvitele (kontrolling, szolgáltatás bevezetése, stb.). Amint megjelent egy új probléma, nem szükséges az általában hosszas toborzási folyamatot kivárni. Az Interim Vezető Szolgáltató Kft., hazánk legnagyobb interim közvetítője napokon belül képes megfelelő szakértőt kínálni (aki addig marad, amíg szükség van rá), szinte bármelyik szektorban is legyen jelen a szolgáltatást megrendelő vállalkozás.

Irodakonténer-bérlés

Budapest

Cégünk magyar tulajdonú, Budapesti székhelyű, rugalmasan működő családi vállalkozás. 1995 óta foglalkozunk konténerek bérbeadásával és kereskedelmével. Konténereink nagyrészt német termékek, garantáltan jó minőségűek, felszereltségük Európai színvonalú. Bármilyen emberi tartózkodásra alkalmas terek kialakítására megfelelőek. Üzletpolitikánkban azt tartjuk elsősorban szem előtt, hogy partnereinket bármikor, a nap 24 órájában kiszolgáljuk jó minőségű termékekkel, a lehető legalacsonyabb áron. Saját konténereinkből kialakított irodánkban állunk tisztelt partnereink rendelkezésére a 1108 Budapest, Gyömrői út 132-136. szám alatt. Akciós konténereink minden esetben megtekinthetők telephelyünkön.

Kertfenntartók.hu - Ha szép pázsitot szeretne!

Budapest

Kertépítés és kertgondozás, természetesen! Ha álmai kertjének megépítése előtt áll, vagy kertgondozással kapcsolatban szorul segítségre, látogasson el weblapunkra ahol érthető leírásokkal és a munkafolyamatok bemutatásával megkönnyítjük döntését. Ha füvesítést, gyepszőnyeg lerakást vagy kézi fűmagvetést tervez, lényegre törő tartalommal és értékes információkkal látjuk el. Hogyan és mikor kell hozzálátni a füvesítéshez? Mi a füvesítés ideális időpontja? Fűmagvetés vagy gyepszőnyeg terítés? Vakondhálóval vagy nélküle? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszünk választ adni, az információk tudatában a döntés az ön kezébe kerül. Díjtalan árajánlattal és kiszállással, hozzásegítjük álma kertjéhez! Ha egy életre tervez tervezzen velünk!

Kína varázsa a Ping étteremben (Ping kínai étterem)

Budapest

A Ping étterem bemutatja Kína varázslatos világát, ahol vendégeink megismerhetik az 5000 éves múltra visszatekintő konyhaművészet csodáit. A minőségi kikapcsolódásra vágyók megtalálják helyüket, hiszen a Ping étterem kulináris élvezeteket nyújt gazdag kínálatával. A hozzánk ellátogató vendégek belépnek Kína birodalmába, ahol megismerhetik e hazának csodálatos ízvilágát. Profi szakácsok sajátos elkészítési módot alkalmazva főzik meg specialitásukat a legjobb minőségű ételekből, melyeket gyors kiszolgálással tálalnak fel Önöknek szakképzett felszolgálók, háttérben a legszebb zenei felhozatallal. Vendégszerető, melegszívű és barátságos környezet megjelenítésével a legkedveltebb kínai éttermek közé sorolják a Ping éttermet. Ismerjék meg Kína varázsát, hogy átéljék a legfantasztikusabb gasztronómiai élvezetet!

kineziológia

Budapest

A kineziológia egy olyan sokrétű, teljességre törekvő, -holisztikus gyógyító rendszer, melyben a több ezer éves Hagyományos Kínai Gyógyászat, a neurológiai kutatások eredményei, a Bach virágterápia , az arcdiagnosztika elemei és még sok egyéb tudásanyag harmonikusan létezik egymás mellett. Életünk során bekövetkezett fizikai traumák, stressz, lelki sérülések, sejtszinten kódolva rögzülnek, és ha feldolgozatlanul hagyjuk őket, blokkokat képeznek testünkben, és későbbiekben fizikai és lelki betegségként, fájdalom tünetekben jelennek meg. Stresszoldás az agyban!Hallottuk már oly sokszor, hogy minden az agyban dől el, nos ilyen szempont a ONE BRAIN Kineziológia is. Alternatív, igen hatékony stresszoldó módszer. Segít tudatosan feldolgozni y konfliktusokat, félelmeket, rendezi a figyelőképességet. Energetikailag kiegyensúlyoz, ezáltal csökken a szervezet megbetegedése is. Fejleszti az érvényesülési képességet, sikerelérést, akaratot.

Költöztetés24 Budapest

Budapest

Költözzön a segítségünkkel, gördülékenyen meglepetések nélkül! Megbízható, gyakorlott csapatunk 1989 tavasza óta foglalkozik lakossági, és céges költöztetéssel, fuvarozással áru-és bútorszállítással. Elsődleges szolgáltatási területünk Budapest és vonzáskörzete, de nagy rutinnal vállalunk szállítást, fuvarozást országosan, és külföldre is. Segítünk a szállítások megtervezésében, beszerezzük a szükséges csomagoló anyagot, megoldjuk a bútorszerelést, igény szerint vállaljuk a csomagolást.Budapesti költöztetés alkalmával elszállítjuk, kilomtalanítjuk régi, feleslegessé vált bútorait, tárgyait. Munkánkat minden esetben teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben előre szeretné tudni a költöztetés végösszegét, Budapesten ingyenes felmérés alapján fix áras ajánlatot adunk.

Kutyaközpont

Budapest

A Kutyaközpont kutyakiképzéssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, kutyás tanfolyamok szervezésével, bentlakásos, házhozjáros kutyakiképzéssel, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti. Munkánk során elsőszámú szempont a gazdi és kutyája közti teljes harmónia megteremtése. Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád kutyaoktatója lehess.
E-mail: kutyakozpont@gmail.com Telefonszám: +36308597781

Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik

Budapest

Jó annak, aki mifelénk szőlősgazda, hiszen különösen szép munkája van: gondoskodik arról, hogy ami a villányi talajban, klímában benne van, az kerüljön át a szőlőbe, és váljon megőrizhetővé a borisszák számára. Mi a Linbrunn Pincészet alapítói, a hetvenes évektől foglalkozunk szőlőtermeléssel, borkészítéssel. Figyelünk arra, hogy jó szőlő kerüljön az erjesztőkádba és gondosan ügyelünk a borra, hogy az a sok íz, melegség kedves üzenet ami a szőlőben benne volt - amit a természet a Jóisten áldásával létrehozott - az belekerüljön a palackokba. Most, Linbrunn Pincészetként szeretnénk a palackokba rejtett borainkat az Önök asztalára tenni.

Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület

Budapest

A Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület célja különleges természeti kincseink és az ezek környezetében országosan kialakult orvosi, gyógyászati, wellness és turisztikai szolgáltatásaink hatékony hazai és nemzetközi piacra segítése és a szükséges humán erőforrás professzionális menedzsmentje. Ennek érdekében segítjük a gyógy-, és wellness fürdők, orvosi praxisok, szállodák és kapcsolódó szolgáltatásaik vonzó bemutatását, természetes gyógyhatásuk elemzését, egyediségük kidomborítását, a gyógytényezők javallatainak és ellenjavallatainak meghatározását, a munkatársak piaci igényeknek megfelelő oktatását-képzését, így támogatva eredményes és sikeres belföldi valamint nemzetközi piaci részvételüket.

Mellplasztika | Mellnagyobbítás | Mellfelvarrás|

Budapest

A női mell alapvető élettani szerepén, a csecsemő táplálásán felül, nagyon fontos szerepe van a másodlagos nemi jelleg tükröződésében, a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma. A fentiekből fakadóan, a mellek méretének, formájának az általunk elvártnak kell megfelelnie. A formai és/vagy méretbeli eltérések már a pubertás kor után jelentkezhetnek, a mellek lehetnek kicsik, nagyok, aszimmetrikusak a szerv kifejlődése során. Aztán előfordul majdnem minden nő életében, hogy gyermeket szül, majd szoptat, amelynek hatására a mellek átformálódhatnak, vagy ritkábban betegség következtében változik formájuk és/vagy méretük. A mellplasztika gyűjtő fogalom, amely magában foglalja a fenti okok miatt megváltozott állapot korrekcióját, mellnagyobbítással, mellfelvarrással, az előbbi kettő kombinációjával, a nagyméretű mellek méretének csökkentésével, és akár az emlők bizonyos részeinek (bimbó-bimbóudvar) műtéteivel

Műanyag ablak

Budapest

Ma már tény, hogy korszerű nyílászáró használatával akár 20 %-kal csökkentheti kiadásait. Energiatakarékossági szempontból tehát nem elhanyagolandó, hogy megfelelő nyílászáró mellet döntsünk. Természetesen fontos a szakszerű beszerelés, vagy a csere. No, de ha nyílászáró, akkor mégis milyen? Műanyag ablak, alumínium ablak vagy fa ablak mellett döntsünk-e? Néhány jó érv a műanyag ablak mellett: A műanyag strapabíró, tehát otthonra a hőszigetelt műanyag ablak a legjobb választás. Hőszigetel, időtálló nyílászáró, tartós, az esztétikailag megfelelő kinézetűek. Mindemellett a fával szemben kevesebb utómunkát és törődést igényel egy műanyag ablak. A műanyag ablak jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak. A panellakás esetében tehát mindenképpen ajánlott a műanyag ablak használata. A műanyag ablak fejlesztését Németországban a 70-es években kezdték meg és igen innovatív nyílászáróként ismeretes. A műanyag ablakra jellemző az energiatakarékosság, illetve a műanyag ablak kevés karbantartást és ápolást igényel.

Műkörömépítő Tanfolyam | 33.900 Ft Studio Flash

Budapest

Budapesti felnőttképzési intézményünk műköröm, pedikűr, 3D szempilla, masszázs és díszítő oktatással, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Kis létszámú csoportokban tartjuk óráinkat, így a tanulóink nagyobb figyelmet kapnak a képzés ideje alatt. Központunk megtalálható a II. kerület szívében, a Szél Kálmán térnél ( Moszkva tér). Szeretettel várjuk meglévő és új tanulóinkat. A magyar nyelvű oklevél mellett, lehetőség van bármely nyelven oklevelet igényelni, például külföldi munkavállalás esetén. Műköröm képzésünk gyakorlat-orientált. A tanfolyamon elméleti és technikai képzést kapnak a tanulók. A műköröm tanfolyam ára tartalmazza a képzésen használt anyagokat és eszközöket. Műkörmös modellt nem kell biztosítani az oktatáson. Kezdőcsomag megvásárlása nem kötelező.

Nőgyógyászat

Budapest

A Dr. Rose magánklinika tapasztalt szakemberei segítségével 28 orvosi szakterületet lát el, ilyenek többek között az urológia, a kardiológia vagy a bőrgyógyászat, stb, melyekről az érdeklődők részletes leírást is találnak a weboldalon. A szakszerű munkához, diagnózishoz elengedhetetlen különböző vizsgálatok elvégzése. A legújabb technológiát képviselő, rendszeresen bővülő eszközpark segítségével a rendelő többek között a következő szomnológiai vizsgálatok vagy EKG vizsgálatokat is el tudja végezni. A rendelő nagy figyelmet fordít továbbá a szűrővizsgálatokra is, ugyanis ezek az egészségmegőrzés egyik hatásos módszerét jelentik. A klinika Budapest szívében, a Lánchíd közelében kereshető fel. A helyiségek létrehozásakor odafigyeltek a nagy terek, elegáns miliő létrehozására annak érdekében, hogy az ügyfelek minél kellemesebben érezzék magukat amíg a rendelő vendégeik.

Nouveau Contour, minden ami a sminktetováláshoz szükséges

Budapest

Sokan azért döntenek a sminktetoválás mellett, mert tartósságának köszönhetően időt spórolhatnak a napi sminkeléssel, de mivel az ilyen kozmetikai tetoválások esetén a festéket a hámréteg és az irha közé viszik be, ezért a sminktetoválás 2-3 év alatt kikopik. Ez azért előnyös, mert így könnyebben nyomon követhető a divat és az egyéni igények változása. Szintén a sminktetoválás mellett szól, hogy nem csak kiemelhetünk vele, hanem korrigálhatjuk is az apróbb hibákat. Persze ez csak akkor igaz, ha mind a felszerelés, tehát a tetováló gép és sminktetováló festékek, mind a tetoválást végző kozmetikus kellően profi. A Nouveu Contour az előbbin professzionális termékkínálatával, míg utóbbin a rendszeresen indított sminktetováló tanfolyamaival próbál segíteni.

Orenna Color - tartós szempilla és szemöldök festék

Budapest

A kozmetikusok és nyilván sok nő is tisztában van azzal, hogy a női arc leghangsúlyosabb része a szem környéke. Ezért sok nő, akiknek reggelente csak pár perce jut sminkelésre, pont ezen részeket emeli ki, egy szempilla vagy szemöldök festékkel. Azonban, ha valakinek ez a pár perc is sok, akkor a tartós festékekkel ugyanezt a hatást érheti el, ami akár 3-4 hétig is megmaradhat. Az ilyen tartós kozmetikai termékekkel történő szempilla vagy éppen szemöldök festés sok nőt azonban visszatart a rendszeres használattól, mert attól tartanak, hogy a huzamosabb ideig fennmaradó festék bőrirritációt okozhat. Az Orenna tartós festékei hipoallergén hatóanyagokat tartalmaznak, így nem kell az irritációtól tartani. Ha pedig a festék kevésnek bizonyulna ahhoz, hogy Önnek dús és vonzó szempillái legyenek, akkor a megoldást a Orenna szempilla növesztője jelentheti.

Promaxx Iroda Kft.

Budapest

Fordítóirodánk teljes körü fordítási szolgáltatást kínál az üzleti élet minden szereplőjének, multinacionális és kisvállalatok, valamint magánszemélyek részére egyaránt. Irodánk minőségi szakfordításokkal és hivatalos fordításokkal áll ügyfelei részére angol, német, orosz, francia, szerb, horvát, román, spanyol, cseh, szlovák, lengyel és szinte valamennyi európai, valamint arab nyelven. Műszaki, pénzügyi, gazdasági, jogi és általános fordításokat is készítünk. Nálunk a minőség az első! Fordításainkat mindig a szakterületre specializálódott fordító végzi. Precíz fordító szolgáltatás, kiváló szakfordító munkatársakkal, pontos határidővel. Látogasson el honlapunkra és éljen 10% Welcome kedvezményünkkel első megrendelése alkalmával! www.promaxxiroda.hu

Sittszállítás

Budapest

Az építkezésnél nemcsak a mesterembereket kell összeszervezni, de érdemes időben gondoskodni a sittszállítás megrendeléséről is. Cégünk kisebb és nagyobb konténer bérlés esetén is rendelkezésére áll! Szolgáltatásaink nagy segítséget jelentenek lomtalanításokhoz, lakásfelújítások, bontások után felhalmozódott törmelékek eltávolításához. A hulladékszállítást Budapest minden kerületében a leggyorsabban végezzük! Tapasztalt munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a szükséges konténer méretének meghatározásában, időt és pénzt spórolva ezzel Önnek! A környezetvédelmi előírások betartásával garantáljuk a legmagasabb színvonalat konténeres szállításban!

Teherfuvarozás - Vincze Fuvar

Budapest

A szállítmányozás egyik legsarkalatosabb pontja mindig a rakodás. Nem csak amiatt, hogy a gépjármű teherkapacitását a legoptimálisabban használjuk ki, hanem hogy ez minél egyszerűbben és gyorsabban is menjen. A nagy össztömegű, komissiózott termékek esetében, ha nincs külső segítség a rakodáshoz, akkor meg kell bontanunk a csomagolást, de egyes szállítmányoknál ez vagy nem oldható meg, vagy felesleges időpocsékolás lenne. Ezért ilyen esetben szükség van targonca vagy daru segítségére és mivel a folyamatot a lerakodás helyszínén is meg kell ismételni, ezért ott is elkel a segítség. A rakodás azonban sokkal könnyebb, ha maga a teherautó rendelkezik olyan eszközzel, mely képes függetleníteni a folyamatot a külső tényezőktől és mondjuk el van látva saját daruval. A szállítás így nem csak gyorsabbá, de költséghatékonyabbá is válik.

Virágpor mézpempő és méhkenyér

Budapest

A tiszta mézpempő a teherbeesés megkönnyítésével számos meddő párnak hozta már el a gyermekáldás örömét. Gyógyhatásai közül az egyik legfontosabb, hogy képes megteremteni a hormonháztartás egyensúlyát, a hormonok, a spermiumok és a petefészek működését úgy befolyásolja, hogy hatására a termékenység a lehető legnagyobb mértékben megnő. A friss mézpempő, mely semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz, mindenki számára tartogat előnyös hatásokat. Vigyáz a szív és a keringési rendszer egészségére, hatékony az idegrendszeri betegségek ellen, kitűnő méregtelenítő és immunerősítő, sőt még a szépségápolásban is bevethető, mint első osztályú bőrfeszesítő. Mézpempő ára weboldalunkon!

 

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28