wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Fa, faipar

1001 Fenyőbútor Első Magyar Bútorda

Győr

A fabútor a természetet csempészi a lakásába! A fenyőbútor felüdítő illatával tekintélyes kiállásával kedves családi fészket hoz létre. A ház összes szobájába kínáljuk Önnek és családjának a fenyőfából összeállított berendezést. Konyhába komótos fenyőszékeket, kinyitható fenyő ebédlőasztalokat, sarokülőket, tálalókat. Hálóterembe, társalgóba vaskos masszív fenyőágyak, komódok, gardróbok, éjjeliszekrények széles skáláját ajánljuk. Várószobába fa ruhafogasok, előszobafalak, cipőtartók, akár borovi fenyőből, akár luc fenyőből, raktárkészletről és igény szerinti, különböző méretekben rendelhetőek. A gyermekszobába a fenyőbútor egyenesen jó hatású légkört sugároz a felnövekvő korosztály részére.

Best Machinery - Brikettáló gép és pelletáló gép

A Best Machinery Kft. biomassza hasznosítási üzletága brikettáló és pelletáló berendezések forgalmazásával foglalkozik. A cég több gyártóval áll kapcsolatban, közel 100 típusú gépet forgalmaz. Kizárólag jó minőségű és kiváló ár-érték arányú biomassza hasznosítási eszközöket értékesít. Ezek a berendezések tökéletesek arra, hogy a mezőgazdasági hulladékot hatékonyan és eredményesen használhassa fel a gazdaság. A brikett és a pellet kiváló minőségű tüzelőanyag. Amennyiben az alapanyaguk nedvességtől mentes fa, úgy a fűtőértékük utolérhetetlen. Családi házak és üzemek fűtésére tökéletes alternatívát biztosítanak.

Hirmann-Fa Kft.

Vaskút

A Hirmann-Fa Kft. fa ajtók, fa ablakok gyártásával, beépítésével, tervezésével foglalkozik. I. osztályú faanyagból dolgozunk, melyek hibamentesek teljesen. Választható a hossz-toldott és toldásmentes verziók, illetve az Ön igényéhez mérten választhat a különböző fafajok közül. Mindegyik fa ajtóra, fa ablakra és fa nyílászáróra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk! A szolgáltatásaink közé tartoznak az ingyenes és részletes árajánlat elkészítése és elküldése 2-3 munkanap alatt, az ingyenes helyszíni felmérés, a gyártás és a helyszíni beépítés! A magas minőséget elérhető áron tudjuk biztosítani, régi és jó beszállítói kapcsolataink végett. Látogasson el hozzánk, nézze meg aktualitásaink, termékskálánk, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Magyar világújdonság: természetes faburkolatok falra és bútorra

Pécs

Tégla hatású exkluzív faburkolat rendszer. A természetes faelemek szépsége és változatossága kellemes környezetté varázsolja otthonát, vagy munkahelyét. Faanyagok és színárnyalatok széles skálájából választva megvalósíthatja saját kreatív elképzelését. Az Its Wood classic termék jellemzője a fa természetes karakterének, eredeti színének megőrzése. Az Its Wood color termék teret ad a fantáziának, hiszen az Ön által megálmodott színben készítjük el a felületet. Az Its Wood 3D termék komplett falazó elemekből áll, és ezekből alakíthatók ki a tetszőleges térelemek, például, pultok, térelválasztók. Tekintse meg weboldalunkat! Bármilyen kérdése van, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6192 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28