wmh katalógus

Domain regisztráció  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » 71 találat a(z) 'Debrecen' kifejezésre a cégek között

Alarm Wachter - Biztonságtechnika, vagyonvédelem és klímatechnika

Debrecen

Az Alarm Wachter Kft. több mint 20 éve van jelen a biztonságtechnikai szakmában. Teljes körű megoldásokat kínálunk a riasztó, tűzjelző, beléptető rendszerek és a klímatechnika területén. A biztonsági rendszerek tervezésétől kezdve a kivitelezésen át a karbantartást és a javítást is vállaljuk. Berendezéseinket mindig az adott objektum helyi adottságainak megfelelően telepítjük. Minőségi termékeink közül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Folyamatos szakmai felkészültséggel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. A szolgáltatási szférán felül biztonságtechnikai termékeink megvásárolhatók webáruházunkban és debreceni bemutatótermünkben, ahol további tájékoztatást kaphatnak szolgáltatásainkról és termékeinkről. Biztonsága, kényelme és jó közérzete érdekében válassza Ön is az Alarm Wachter szolgáltatásait!

Fermex Kft. - Fadini kapuautomatika

Debrecen

A Fermex Kft. a hazai kovácsoltvas és rozsdamentes termékek egyik legnagyobb forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak az olasz Fadini gyár kapumozgató termékei és kiegészítői, az olasz FAC cég kapu és ajtóvasalatait, és a szintén olasz IND.I.A márka is képviselteti magát nálunk. Magas minőségű kovácsoltvas elemeket és rozsdamentes korlátrendszereket forgalmazunk. A Fermex kft. a termékek kis és nagykereskedelmét is ellátja. Bemutató termünkben lehetőség nyílik megtekinteni az összeépített elemeket, hogy ötletet kapjanak kerítésük, korlátjuk elkészítéséhez. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal segítjük a hozzánk forduló kivitelezőket, vagy magánszemélyeket. Cégünk nem csak az árusításban partner, de szerviz szolgálatunkhoz is bármikor fordulahtank az ügyfelek.

Gépi földmunka

Debrecen

Betontörés, alapásás, medence ásás, pince ásás, térkő alap készítés, anyagmozgatás, betontörés, vagy egyéb gépi földmunka szolgáltatásra van szüksége? Mindezt gyorsan és professzionálisan, minőségi gépekkel végezve szeretné kiviteleztetni? Az általunk végzett gépi földmunka munkákkal garantáltan elégedett lesz. Debrecen és vonzás körzetében, illetve egész Hajdú-Bihar Megyében gyors helyszíni felmérést követően állunk megrendelőink rendelkezésére. Minőségi Caterpillar földmunka gépeinkkel elképzeléseinek megfelelően alakítjuk ki medencéjének helyét, vagy éppen készítjük elő udvara térkövezését. Magán és céges megrendelésekre is készséggel állunk rendelkezésre. Amennyiben felkeltettük érdeklődését látogasson el weboldalunkra, és ismerje meg bővebben szolgáltatásainkat.

 

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28