wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » A legfrissebb linkek a katalógusban

ÚJ! Kertfenntartók.hu - Ha szép pázsitot szeretne!

Kertépítés és kertgondozás, természetesen! Ha álmai kertjének megépítése előtt áll, vagy kertgondozással kapcsolatban szorul segítségre, látogasson el weblapunkra ahol érthető leírásokkal és a munkafolyamatok bemutatásával megkönnyítjük döntését. Ha füvesítést, gyepszőnyeg lerakást vagy kézi fűmagvetést tervez, lényegre törő tartalommal és értékes információkkal látjuk el. Hogyan és mikor kell hozzálátni a füvesítéshez? Mi a füvesítés ideális időpontja? Fűmagvetés vagy gyepszőnyeg terítés? Vakondhálóval vagy nélküle? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszünk választ adni, az információk tudatában a döntés az ön kezébe kerül. Díjtalan árajánlattal és kiszállással, hozzásegítjük álma kertjéhez! Ha egy életre tervez tervezzen velünk!

Kína varázsa a Ping étteremben (Ping kínai étterem)

A Ping étterem bemutatja Kína varázslatos világát, ahol vendégeink megismerhetik az 5000 éves múltra visszatekintő konyhaművészet csodáit. A minőségi kikapcsolódásra vágyók megtalálják helyüket, hiszen a Ping étterem kulináris élvezeteket nyújt gazdag kínálatával. A hozzánk ellátogató vendégek belépnek Kína birodalmába, ahol megismerhetik e hazának csodálatos ízvilágát. Profi szakácsok sajátos elkészítési módot alkalmazva főzik meg specialitásukat a legjobb minőségű ételekből, melyeket gyors kiszolgálással tálalnak fel Önöknek szakképzett felszolgálók, háttérben a legszebb zenei felhozatallal. Vendégszerető, melegszívű és barátságos környezet megjelenítésével a legkedveltebb kínai éttermek közé sorolják a Ping éttermet. Ismerjék meg Kína varázsát, hogy átéljék a legfantasztikusabb gasztronómiai élvezetet!

 

 

wmh katalógus

 
 
 

6145 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 156 ajánlás | Utolsó frissítés: 2018-03-06