wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » A legfrissebb linkek a katalógusban

ÚJ! Microsoft Dynamics NAV

A növeknő vevői igények és az erősödő piaci verseny számos nehézség elé állítják a hazai kis- és középvállalkozásokat. Ilyen piaci feltételek között egyre nagyobb nehézséget jelent költséghatékonyan üzemeltetni vállalkozást. Ehhez ad segítséget vállalkozásunk, tapasztalattal rendelkezik a vállalirányítási rendszerek bevezetésének terén. A Microsoft kiemelt beszállítójaként a kkv-k részére szánt Microsoft Dynamics Nav teljes forráskódjához hozzáfér, ezért a Microsoft ERP rendszerét teljeskörűen az Ön vállalkozásának igényeire tudjuk igazítani. A Dynamics Nav egy modulokból építkező ERP szoftver, mely cégek teljes tevékenységét át tudja fogni, de a moduláris felépítésnek köszönhetően lehetősége van arra, hogy mindössze egy-egy részterületre alkalmazza a megoldást, ami később tovább-bővíthető marad. a Dynamics NAV tökéletesen együtműködik a a régebbről már ismerős Microsoft szoftverekkel is.

ÚJ! Pénzügyi rendszer

Vállalkozása különálló rendszereket használ az ügyviteli területek nyomonkövetésére? Nagyon időigényes egy riport elkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer elsősorban kkv-k igényeire lettek kialakítva. Az Iroda++ egy hatékonyan kezelhető pénzügyi szoftver, melyet 20 éves múlttal dolgoztunk ki, figyelembe véve a hazai cégek sajátos problémáit. Az Iroda++ ügyviteli rendszer, pénzügyi szoftver, könyvelő program, pénzügyi nyilvántartó szoftver valamint CRM szoftver egyben. Az Iroda++ használatával hatékonyabban átláthatja cége folyamatait, az aktuális információknak köszönhetően gyorsabban hozhatja meg a döntéseket. Az Iroda++ moduláris felépítésű, ezért a funkcionalitást cége mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

ÚJ! Pályázatok írása, figyelése, pályázatok magánszemélyeknek is!

Társaságunk, az Országos Pályázati Tanácsadó Iroda Kft. magyarországi vállalkozások, önkormányzatok mindenre kiterjedő pályázati tanácsadással foglalkozik. De a pályázatok magánszemélyeknek is fontosak, így számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eséllyel induljanak a rendelkezésre álló európai uniós és hazai pályázatokon, s hogy főleg vissza nem térítendő támogatást szerezzenek. Menedzsmentünk tagjai évekig dolgoztak felsővezetőként multinacionális cégeknél, majd az uniós előcsatlakozási alapok és az ez irányú érdeklődés és igény adta a pályázati tanácsadás ötletét. Munkatársaink több szakirányú diplomával, és pályázati referensi képesítéssel rendelkezve biztosítják, hogy pályázata a legjobb esélyekkel induljon cége egyértelmű fejlődését szolgáló uniós és hazai támogatásokért.

 

 

wmh katalógus

 
 
 

6092 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 254 ajánlás | Utolsó frissítés: 2018-01-16