wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Állás, munka, karrier, pénzkereset

Konyhai kisegítő Ausztria

Gondolom, hogy rengetegen tudják, hogy Ausztriában a mostani fizetésük háromszorosát kaphatják kézhez, az itthoni fizetésekhez viszonyítva. Rengeteg cimborám és barátom keres hozzá illő munkát Ausztriában, az az elméletük, hogy Ausztria legalább nincs messze. Valahol igazuk van, viszont biztos vagyok benne, hogy nem hallottak a Max-Service szolgáltatásairól. Németországban a fizetések jóval magasabbak, mint Ausztriában és pluszban pl. vonattal ugyanakkora távolságra van. Németországban minden munka jobb fizetést ad, mint egy orvosi állás Ausztria akármely területén. Egy konyhai kisegítő Ausztria bármely pontján jó fizut kap, de Németországban többet nyújtanak a hasonló pozícióért. Azt hiszem, abban az esettben, ha már eljutottunk odáig, hogy más országban jobb lenni munkát vállalni, akkor menjünk Németországba, mert jóval több lehetőségeink vannak.

Tatabányai állások

Találja meg álmai munkahelyét! A tatabanyaallas.hu internetes portálunk segít Önnek ebben. Regisztráljon, és mi ingyenesen megjelentetjük álláskereső hirdetését. Válogasson a tatabányai és Tatabánya környéki állások kínálatából. Küldje el jelentkezését és adja be önéletrajzát a meghirdetett állásajánlatokra! A legtöbb állás és munka egy helyen. A legkeresettebb álláshirdetések ingyenes honlapja, ahol megjelentetheti állásajánlatát, és egymásra találhat munkaadó és munkavállaló. Dinamikus álláshirdetési portálunk segítséget ad Önnek abban, hogy gyorsan, pontosan megjelenjen hirdetése, hogy megtalálja az Ön számára legjobb álláslehetőséget. Küldje el pályázatát az álláskereső portálunkon megjelent hirdetésre. Kövessen bennünket a Facebookon ahol azonnal megjelentetjük hirdetését, és időben értesülhet a legfrissebb álláshirdetésekről. A legújabb munkák, állások.

Vegyészmérnök állások

A Mérnökbázis portál műszaki témájú információkat, céges bemutatkozó profil létrehozását valamint tapasztalatcserére alkalmas fórumot kínál a mérnöki szakmák képviselőinek. A webszájt állásajánlatokat összegyűjtő szolgáltatásának feladata pedig a mérnök kollégák állást találásának segítése folyamatosan frissülő ajánlatokkal, több szakmában. Külön aloldalakon találhatóak pl. az építészmérnök állások vagy a vegyészmérnök állások, de a jól paraméterezhető keresőrendszer használatával több szakterületet is megjeleníthetünk, továbbá szűkíthetjük az eredményeket pl. település szerint is. Az állásokat kínáló vállalatok között jelen van pl. a LEGO Manufacturing, a Sanmina SCI, stb. A portálon lehetőség van tanszékeknek, műszaki iskoláknak díjtalan bemutatkozására is, mivel a Mérnökbázis szerkesztői a tájékoztatáson túl fontosnak tartják a mérnökutánpótlás támogatását és az ipari problémák megvitatását is. A szakmai kommunikációt az oldalon üzemelő fórum is elősegíteni hivatott, ezen túlmenően termékismertetőket is találnak a felhasználók.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6184 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 97 ajánlás | Utolsó frissítés: 2018-04-22