wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Állat, állattenyésztés, állatorvos

Kutyakiképzés - Családi kutya

Budapest

Kutyakiképzés-Családtagot képzünk Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak. Szolgáltatások:Kutyakiképzés háznál, bentlakással vagy akár kutyaiskolában. Kényszer mentes klikker képzés, jutalomfalattal, sok játékkal. Kutyasétáltatás, igény szerint oktatással, kutyapanzió. Viselkedési problémák megoldása, engedelmességre nevelés. Őrző-védő képzés, területőrzés, személyvédelem, autóvédelem.

Kutyakiképzés - Végh Tamás

Budapest

Kutyakiképzés otthonában, bentlakással, kutyaiskolában. Végh Tamás vagyok, vállalom kutyák engedelmességre nevelését, őrző-védő kiképzését otthonában, bentlakással, kutyaiskolában. 1989-ben vásároltam első kutyámat, kezdetben hobby szinten foglalkoztam a kutyakiképzéssel, majd később kutyakiképzői vizsgát tettem. Mára a Magyar Kutyavezetők Országos Sport Egyesületének az elnöke és az MKOSE Kutyaiskola vezetője vagyok. Munkám során arra törekszem, hogy kedvencét kényszer mentesen a lehető legkíméletesebb módon tanítsam meg a feladatok végrehajtására. A kiképzés folyamán a kutya gazdájának is átadom azt a tudást melyre szüksége van a képzetségi szint fenntartásához, illetve annak tovább fejlesztéséhez. Lehetőség van bentlakásos képzésre is mely körülbelül egy hónapot vesz igénybe, ilyenkor utcai környezetben és a kutyaiskolában kutyák társaságában is gyakorolok a kutyával. Kedvence a képzések közti időben otthonomban, családi ház kertjében van elhelyezve. Tel: 06 308597781 Email: kutyakikepzes@gmail.com

Kutyaközpont

Budapest

A Kutyaközpont kutyakiképzéssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, kutyás tanfolyamok szervezésével, bentlakásos, házhozjáros kutyakiképzéssel, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti. Munkánk során elsőszámú szempont a gazdi és kutyája közti teljes harmónia megteremtése. Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád kutyaoktatója lehess.
E-mail: kutyakozpont@gmail.com Telefonszám: +36308597781

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

7017 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 3011 ajánlás | Utolsó frissítés: 2016-09-20