wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Építőanyag

Ablak, műanyag ablak forgalmazás országosan - Daidalos Kft

Sződliget

Közkedvelt, s hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő német ablakmárkák forgalmazását végezzük közel egy évtizede. Műanyag ablak kínálatunkat nem csak a weboldalunkon, hanem bemutatótermünkben is megtekintheti. Szakembereink a helyszínen, vagy telefonon segítenek kiválasztani az Ön igényeinek, ingatlanának legoptimálisabban megfelelő ablakprofilt. Így nem csak minőségi ablakra, hanem pénztárca kímélő korrekt megoldásra is számíthat nálunk. Nézze meg kínálatunk, kérjen árajánlatot, akár egyedi méretre is. Ügyfélszolgálat elérhető a 06-70-505-6374-es telefonszámon. Bemutatótermünk címe: Sződliget, Rezeda u.9. Szombaton is nyitva vagyunk.

ACTUAL ablak - Nyílászáró, passzívházablak információk

Modern passzívház ablak beépítésével sok energiát takaríthat meg! Az ACTUAL ablakok, nyílászárók gyártásánál fejlett műszaki megoldások használatával érik el a kiváló ablak hőszigetelést. A passzívházablaknál a melegperem és hőszigetelő betétek szavatolják a maximális hőszigetelést. Faablak, műanyag ablak, passzívház ablak légtömör beépítésével tovább lehet növelni az energiatakarékosságot. High-tech korszerű ablak az ACTUAL Profil- és Ablakgyártó Kft.-től! Részletesebb nyílászáró információk az actual-ablak.com honlapon találhatók. A műanyag ablakok és faablakok többségükben már 3 rétegű üveggel kerülnek értékesítésre. Takarékoskodjon passzívházablak használatával!

Barkácsbolt Budán, a II. kerületben

Budapest II. kerület

Megtörtént már Önnel, hogy éppen a legkomolyabb felújítás közepén fogyott ki, használódott el a létfontosságú csavar, nittszeg? Alighanem Önt is dühítette, hogy járműbe kellett pattannia, hogy megvásárolja a nélkülözhetetlen eszközöket! Jelenleg a kereskedések száma eggyel megsokasodott? Látogasson át üzletünkbe, ha sietős segítségre van szüksége! Terjedelmes kínálatunkon kívül kedvező árainkkal iparkodunk gyötrelmét csökkenteni.Ráadásul, hétnaponként TEKINTÉLYES (50%)-os engedménnyel árulunk egy-egy árucikket csupán a készlet erejéig. A kedvezményes napokon az árucikkek meghatározott számban állnak rendelkezésre, ezért egy kuncsaft legtöbb: 10 db-ot vihet el. Többek között a következő termékekből válogathat: anyák, hegeszthető anyák, kapupántok, metrikus csavarok, speciális kötőelemek, illesztőszegek, lemez, menetnyomó és facsavarok, menetes rudak dübelek.

Egyedi festés

Az Amelis egy több tíz éve sikeresen működő építőipari kivitelezésekkel foglalkozó vállalat hazánkban. Elismertségüket több tulajdonságuknak köszönhetik, mint, pl. rugalmasságuknak, megbízhatóságuknak és pontos, precíz munkájuknak. Nagy mértékű kivitelező munkákat vállalnak. A felújítás leglátványosabb része a festés. Az Amelis a tisztasági festés munkálatait utánozhatatlan odafigyeléssel végzik el. A tisztasági festés befejeztével a vállalat az egyedi festés munkálatait is elvégzi. Ha kérik, a napjainkban divatos design festés és a betonfestés sem jelent problémát a szakembereknek. Munkájukra ezidáig nem volt panasz. Referenciáikat Ön is szemügyre veheti a vállalat weblapján. Keresse nyugodtan az Amelist, hogyha nagy mértékű átalakításon gondolkozik.

Fermex Kft. - Fadini kapuautomatika

Debrecen

A Fermex Kft. a hazai kovácsoltvas és rozsdamentes termékek egyik legnagyobb forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak az olasz Fadini gyár kapumozgató termékei és kiegészítői, az olasz FAC cég kapu és ajtóvasalatait, és a szintén olasz IND.I.A márka is képviselteti magát nálunk. Magas minőségű kovácsoltvas elemeket és rozsdamentes korlátrendszereket forgalmazunk. A Fermex kft. a termékek kis és nagykereskedelmét is ellátja. Bemutató termünkben lehetőség nyílik megtekinteni az összeépített elemeket, hogy ötletet kapjanak kerítésük, korlátjuk elkészítéséhez. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal segítjük a hozzánk forduló kivitelezőket, vagy magánszemélyeket. Cégünk nem csak az árusításban partner, de szerviz szolgálatunkhoz is bármikor fordulahtank az ügyfelek.

Hirmann-Fa Kft.

Vaskút

A Hirmann-Fa Kft. fa ajtók, fa ablakok gyártásával, beépítésével, tervezésével foglalkozik. I. osztályú faanyagból dolgozunk, melyek hibamentesek teljesen. Választható a hossz-toldott és toldásmentes verziók, illetve az Ön igényéhez mérten választhat a különböző fafajok közül. Mindegyik fa ajtóra, fa ablakra és fa nyílászáróra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk! A szolgáltatásaink közé tartoznak az ingyenes és részletes árajánlat elkészítése és elküldése 2-3 munkanap alatt, az ingyenes helyszíni felmérés, a gyártás és a helyszíni beépítés! A magas minőséget elérhető áron tudjuk biztosítani, régi és jó beszállítói kapcsolataink végett. Látogasson el hozzánk, nézze meg aktualitásaink, termékskálánk, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Műanyag nyílászárók - Toló-bukó, kültéri harmonikaajtó

Ha minőségi műanyag nyílászárót venne, akkor jó helyen jár! A Zendow műanyag nyílászáró mellett a cég műanyag tolóajtók, különféle WPC burkolatok és télikert rendszerek értékesítésével is foglalkozik. A nyílászárók elsőrangúságát a belga Deceuninck Zendow profil biztosítja, így Ön biztosan minőségi terméket kap! Az ajtó felhozatalban talál műanyag toló-bukó erkélyajtót vagy harmonikaajtót is. Amennyiben úgy kívánja, a Zendow műanyag nyílászárókat akár 0,60W/m2K háromrétegű üveggel is megvásárolhatja, és műanyag télikert építés is lehetséges. Végül, ha az AG. Fenster-től rendel, minden WPC falburkolatra, kerítésrendszerre és műanyag erkélyajtóra 10 év garancia jár!

Pipe Market Kft. - Épületgépészet

Az épületgépészet.com oldalon mindent megtalálhat, ami az épületgépészet témakörében elérhető. Napkollektorok, radiátorok, szerelvények, csőszigetelések ugyanúgy megtalálhatóak webáruházunk kínálatában, mint a különböző vegyes tüzelésű készülékek, vagy akár a szerszámok és egyéb segédanyagok. A Pipe Market Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a fenti termékek forgalmazásában, csak és kizárólag a leginkább kiváló márkák termékeit forgalmazva. A Berentools, a Virax, a Delton, valamint a továbbiak az épületgépészet területén egyedülálló minőségű termékeket forgalmaznak, az Épületgépészet.com webáruháza pedig lehetővé teszi, hogy hazánkban is kimagasló minőséghez jussanak a vásárlók!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28