wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Építőanyag

Ablak, műanyag ablak forgalmazás országosan - Daidalos Kft

Sződliget

Közkedvelt, s hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő német ablakmárkák forgalmazását végezzük közel egy évtizede. Műanyag ablak kínálatunkat nem csak a weboldalunkon, hanem bemutatótermünkben is megtekintheti. Szakembereink a helyszínen, vagy telefonon segítenek kiválasztani az Ön igényeinek, ingatlanának legoptimálisabban megfelelő ablakprofilt. Így nem csak minőségi ablakra, hanem pénztárca kímélő korrekt megoldásra is számíthat nálunk. Nézze meg kínálatunk, kérjen árajánlatot, akár egyedi méretre is. Ügyfélszolgálat elérhető a 06-70-505-6374-es telefonszámon. Bemutatótermünk címe: Sződliget, Rezeda u.9. Szombaton is nyitva vagyunk.

ACTUAL ablak - Nyílászáró, passzívházablak információk

Modern passzívház ablak beépítésével sok energiát takaríthat meg! Az ACTUAL ablakok, nyílászárók gyártásánál fejlett műszaki megoldások használatával érik el a kiváló ablak hőszigetelést. A passzívházablaknál a melegperem és hőszigetelő betétek szavatolják a maximális hőszigetelést. Faablak, műanyag ablak, passzívház ablak légtömör beépítésével tovább lehet növelni az energiatakarékosságot. High-tech korszerű ablak az ACTUAL Profil- és Ablakgyártó Kft.-től! Részletesebb nyílászáró információk az actual-ablak.com honlapon találhatók. A műanyag ablakok és faablakok többségükben már 3 rétegű üveggel kerülnek értékesítésre. Takarékoskodjon passzívházablak használatával!

ÚJ! Fermex Kft. - Fadini kapuautomatika

Debrecen

A Fermex Kft. a hazai kovácsoltvas és rozsdamentes termékek egyik legnagyobb forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak az olasz Fadini gyár kapumozgató termékei és kiegészítői, az olasz FAC cég kapu és ajtóvasalatait, és a szintén olasz IND.I.A márka is képviselteti magát nálunk. Magas minőségű kovácsoltvas elemeket és rozsdamentes korlátrendszereket forgalmazunk. A Fermex kft. a termékek kis és nagykereskedelmét is ellátja. Bemutató termünkben lehetőség nyílik megtekinteni az összeépített elemeket, hogy ötletet kapjanak kerítésük, korlátjuk elkészítéséhez. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal segítjük a hozzánk forduló kivitelezőket, vagy magánszemélyeket. Cégünk nem csak az árusításban partner, de szerviz szolgálatunkhoz is bármikor fordulahtank az ügyfelek.

Hirmann-Fa Kft.

Vaskút

A Hirmann-Fa Kft. fa ajtók, fa ablakok gyártásával, beépítésével, tervezésével foglalkozik. I. osztályú faanyagból dolgozunk, melyek hibamentesek teljesen. Választható a hossz-toldott és toldásmentes verziók, illetve az Ön igényéhez mérten választhat a különböző fafajok közül. Mindegyik fa ajtóra, fa ablakra és fa nyílászáróra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk! A szolgáltatásaink közé tartoznak az ingyenes és részletes árajánlat elkészítése és elküldése 2-3 munkanap alatt, az ingyenes helyszíni felmérés, a gyártás és a helyszíni beépítés! A magas minőséget elérhető áron tudjuk biztosítani, régi és jó beszállítói kapcsolataink végett. Látogasson el hozzánk, nézze meg aktualitásaink, termékskálánk, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Mediterránkert: térkő, terméskő és kertépítő elemek nagy választékban!

Budapest

Mediterránkert kőkereskedés: Cégünk 1999-től foglalkozik kültéri burkolatok, ezen belül természetes kővek és beton térburkolatok forgalmazásával. Jelenleg két kőkereskedést működtetünk Budapesten és egyet Pozsonyban. A kőkereskedéseink által forgalmazott termékekkel lehetőség nyílik arra, hogy házunkat és annak közvetlen környezetét a kertet egyedi megoldásokkal alakítsuk, díszítsük.Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk kínált termékekből folyamatos raktárkészletet biztosítsunk. Nálunk a természetes kövek ápolásához, tisztításához és impregnálásához szükséges anyagokat is megvásárolhatja. Ezenkívül saját önrakodós autóinkkal segítünk Önnek a megvásárolt termékek házhozszállításában. Külföldről érkező vásárlóinknak minden termékünk exportjában segítségére vagyunk.

Műanyag nyílászárók - Toló-bukó, kültéri harmonikaajtó

Ha minőségi műanyag nyílászárót venne, akkor jó helyen jár! A Zendow műanyag nyílászáró mellett a cég műanyag tolóajtók, különféle WPC burkolatok és télikert rendszerek értékesítésével is foglalkozik. A nyílászárók elsőrangúságát a belga Deceuninck Zendow profil biztosítja, így Ön biztosan minőségi terméket kap! Az ajtó felhozatalban talál műanyag toló-bukó erkélyajtót vagy harmonikaajtót is. Amennyiben úgy kívánja, a Zendow műanyag nyílászárókat akár 0,60W/m2K háromrétegű üveggel is megvásárolhatja, és műanyag télikert építés is lehetséges. Végül, ha az AG. Fenster-től rendel, minden WPC falburkolatra, kerítésrendszerre és műanyag erkélyajtóra 10 év garancia jár!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6624 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 2131 ajánlás | Utolsó frissítés: 2017-04-27