wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Építőanyag

Ablak, műanyag ablak forgalmazás országosan - Daidalos Kft

Sződliget

Közkedvelt, s hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő német ablakmárkák forgalmazását végezzük közel egy évtizede. Műanyag ablak kínálatunkat nem csak a weboldalunkon, hanem bemutatótermünkben is megtekintheti. Szakembereink a helyszínen, vagy telefonon segítenek kiválasztani az Ön igényeinek, ingatlanának legoptimálisabban megfelelő ablakprofilt. Így nem csak minőségi ablakra, hanem pénztárca kímélő korrekt megoldásra is számíthat nálunk. Nézze meg kínálatunk, kérjen árajánlatot, akár egyedi méretre is. Ügyfélszolgálat elérhető a 06-70-505-6374-es telefonszámon. Bemutatótermünk címe: Sződliget, Rezeda u.9. Szombaton is nyitva vagyunk.

Hirmann-Fa Kft.

Vaskút

A Hirmann-Fa Kft. fa ajtók, fa ablakok gyártásával, beépítésével, tervezésével foglalkozik. I. osztályú faanyagból dolgozunk, melyek hibamentesek teljesen. Választható a hossz-toldott és toldásmentes verziók, illetve az Ön igényéhez mérten választhat a különböző fafajok közül. Mindegyik fa ajtóra, fa ablakra és fa nyílászáróra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk! A szolgáltatásaink közé tartoznak az ingyenes és részletes árajánlat elkészítése és elküldése 2-3 munkanap alatt, az ingyenes helyszíni felmérés, a gyártás és a helyszíni beépítés! A magas minőséget elérhető áron tudjuk biztosítani, régi és jó beszállítói kapcsolataink végett. Látogasson el hozzánk, nézze meg aktualitásaink, termékskálánk, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Mediterránkert: térkő, terméskő és kertépítő elemek nagy választékban!

Budapest

Mediterránkert kőkereskedés: Cégünk 1999-től foglalkozik kültéri burkolatok, ezen belül természetes kővek és beton térburkolatok forgalmazásával. Jelenleg két kőkereskedést működtetünk Budapesten és egyet Pozsonyban. A kőkereskedéseink által forgalmazott termékekkel lehetőség nyílik arra, hogy házunkat és annak közvetlen környezetét a kertet egyedi megoldásokkal alakítsuk, díszítsük.Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk kínált termékekből folyamatos raktárkészletet biztosítsunk. Nálunk a természetes kövek ápolásához, tisztításához és impregnálásához szükséges anyagokat is megvásárolhatja. Ezenkívül saját önrakodós autóinkkal segítünk Önnek a megvásárolt termékek házhozszállításában. Külföldről érkező vásárlóinknak minden termékünk exportjában segítségére vagyunk.

Műanyag nyílászárók - Toló-bukó, kültéri harmonikaajtó

Ha minőségi műanyag nyílászárót venne, akkor jó helyen jár! A Zendow műanyag nyílászáró mellett a cég műanyag tolóajtók, különféle WPC burkolatok és télikert rendszerek értékesítésével is foglalkozik. A nyílászárók elsőrangúságát a belga Deceuninck Zendow profil biztosítja, így Ön biztosan minőségi terméket kap! Az ajtó felhozatalban talál műanyag toló-bukó erkélyajtót vagy harmonikaajtót is. Amennyiben úgy kívánja, a Zendow műanyag nyílászárókat akár 0,60W/m2K háromrétegű üveggel is megvásárolhatja, és műanyag télikert építés is lehetséges. Végül, ha az AG. Fenster-től rendel, minden WPC falburkolatra, kerítésrendszerre és műanyag erkélyajtóra 10 év garancia jár!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

7017 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 3011 ajánlás | Utolsó frissítés: 2016-09-20