wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Építőanyag

Ablak, műanyag ablak forgalmazás országosan - Daidalos Kft

Sződliget

Közkedvelt, s hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő német ablakmárkák forgalmazását végezzük közel egy évtizede. Műanyag ablak kínálatunkat nem csak a weboldalunkon, hanem bemutatótermünkben is megtekintheti. Szakembereink a helyszínen, vagy telefonon segítenek kiválasztani az Ön igényeinek, ingatlanának legoptimálisabban megfelelő ablakprofilt. Így nem csak minőségi ablakra, hanem pénztárca kímélő korrekt megoldásra is számíthat nálunk. Nézze meg kínálatunk, kérjen árajánlatot, akár egyedi méretre is. Ügyfélszolgálat elérhető a 06-70-505-6374-es telefonszámon. Bemutatótermünk címe: Sződliget, Rezeda u.9. Szombaton is nyitva vagyunk.

Fribért Víz-, Gáz-, Szerelvénybolt

Ajka

"Uniós kötelezettségvállalás" - ismerős kifejezés. Ez folyik már a csapból is! De tudta Ön! Hogy Magyarországon minden háztartás szennyvízét 2015-ig el kell juttatni a szennyvíztisztító telepre?! A lefolyó rendszer kiépítése és a csatorna hálózatra való rácsatlakozás elmaradása esetén jelentősen nőhet a talajterhelés miatt az Önt terhelő költség. Ha még nincs kiépítve a lefolyó rendszere, ne várjon az utolsó pillanatra! Üzletünkbe vagy honlapunkon megvásárolhatja a szükséges KG idomot, PVC csőt. Amit kérésére házhoz is szállítunk. A KG lefolyócső, PVC cső 2 méter hosszúságig postai csomagként. Ennél hosszabb méretű PVC cső esetén egyedi megoldással juttatjuk el Önhöz. Keressen bennünket!

Hirmann-Fa Kft.

Vaskút

A Hirmann-Fa Kft. fa ajtók, fa ablakok gyártásával, beépítésével, tervezésével foglalkozik. I. osztályú faanyagból dolgozunk, melyek hibamentesek teljesen. Választható a hossz-toldott és toldásmentes verziók, illetve az Ön igényéhez mérten választhat a különböző fafajok közül. Mindegyik fa ajtóra, fa ablakra és fa nyílászáróra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk! A szolgáltatásaink közé tartoznak az ingyenes és részletes árajánlat elkészítése és elküldése 2-3 munkanap alatt, az ingyenes helyszíni felmérés, a gyártás és a helyszíni beépítés! A magas minőséget elérhető áron tudjuk biztosítani, régi és jó beszállítói kapcsolataink végett. Látogasson el hozzánk, nézze meg aktualitásaink, termékskálánk, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Műanyag nyílászárók - Toló-bukó, kültéri harmonikaajtó

Ha minőségi műanyag nyílászárót venne, akkor jó helyen jár! A Zendow műanyag nyílászáró mellett a cég műanyag tolóajtók, különféle WPC burkolatok és télikert rendszerek értékesítésével is foglalkozik. A nyílászárók elsőrangúságát a belga Deceuninck Zendow profil biztosítja, így Ön biztosan minőségi terméket kap! Az ajtó felhozatalban talál műanyag toló-bukó erkélyajtót vagy harmonikaajtót is. Amennyiben úgy kívánja, a Zendow műanyag nyílászárókat akár 0,60W/m2K háromrétegű üveggel is megvásárolhatja, és műanyag télikert építés is lehetséges. Végül, ha az AG. Fenster-től rendel, minden WPC falburkolatra, kerítésrendszerre és műanyag erkélyajtóra 10 év garancia jár!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

7805 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 3378 ajánlás | Utolsó frissítés: 2016-05-30