wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Építőipar

Ajtó, ablakfelújítás Budapest

Mindennapos igénybevétel után az ablakok állapota romlik. Ha valamely ablakunk lóg, nem záródik rendesen, érzi hogy áramlik be mellette a hűvös levegő, akkor mielőtt kicseréltetné újra, érdemes lenne felújíttatni, mert az új ablak vagy ajtó árának kisebb részéből is kijöhet a felújítás. Ha éppen házfelújítás vagy építkezés kellős közepén áll, akkor segítünk Önnek felkutatni az ár-érték arányban leggazdaságosabb ablakot és ajtót és be is építjük azt lakásába! A már meglévő ajtókat, ablakokat is szakértelemmel építjük be a javítás után! Nyílászárók felújítása során új tömítőanyagot is kapnak a nyílászárók, így igencsak lecsökkentheti a fűtésszezonban a fűtési költségeket! Sejtette volna, hogy 1-2 fűtésszámlán visszahozza árát a szigetelés költsége?

Egyedi festés

Az Amelis egy több tíz éve sikeresen működő építőipari kivitelezésekkel foglalkozó vállalat hazánkban. Elismertségüket több tulajdonságuknak köszönhetik, mint, pl. rugalmasságuknak, megbízhatóságuknak és pontos, precíz munkájuknak. Nagy mértékű kivitelező munkákat vállalnak. A felújítás leglátványosabb része a festés. Az Amelis a tisztasági festés munkálatait utánozhatatlan odafigyeléssel végzik el. A tisztasági festés befejeztével a vállalat az egyedi festés munkálatait is elvégzi. Ha kérik, a napjainkban divatos design festés és a betonfestés sem jelent problémát a szakembereknek. Munkájukra ezidáig nem volt panasz. Referenciáikat Ön is szemügyre veheti a vállalat weblapján. Keresse nyugodtan az Amelist, hogyha nagy mértékű átalakításon gondolkozik.

Fermex Kft. - Fadini kapuautomatika

Debrecen

A Fermex Kft. a hazai kovácsoltvas és rozsdamentes termékek egyik legnagyobb forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak az olasz Fadini gyár kapumozgató termékei és kiegészítői, az olasz FAC cég kapu és ajtóvasalatait, és a szintén olasz IND.I.A márka is képviselteti magát nálunk. Magas minőségű kovácsoltvas elemeket és rozsdamentes korlátrendszereket forgalmazunk. A Fermex kft. a termékek kis és nagykereskedelmét is ellátja. Bemutató termünkben lehetőség nyílik megtekinteni az összeépített elemeket, hogy ötletet kapjanak kerítésük, korlátjuk elkészítéséhez. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal segítjük a hozzánk forduló kivitelezőket, vagy magánszemélyeket. Cégünk nem csak az árusításban partner, de szerviz szolgálatunkhoz is bármikor fordulahtank az ügyfelek.

Galcsik László építési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető

Budapest

Galcsik László építészmérnök vagyok. Több mint 25 éve dolgozom az építőipar, a beruházás-lebonyolítás, ingatlanfejlesztés területén. A mai, szakosodott világban nagy szükség van arra, hogy az építtetők, beruházók, szakmai-, vagy pénzügyi befektetők biztonságos felügyelet mellett vihessék végig építési programjaikat. Fontos, hogy szakavatott személy ügyeljen a szakmaiságra, a kockázatok csökkentésére, a hatékonyságra. A gondosan kiválasztott építési szakember elősegíti az építési beruházás terv szerinti, gyors, jól ütemezett, költséghatékony kivitelezését. 2013. október 1-től jogszabály írja elő az elektronikus építési napló használatát, mely külön fokozza az építési folyamatok magas színvonalú dokumentáltságát, valamint az ellenőrizhetőséget.

Gépi földmunka

Debrecen

Betontörés, alapásás, medence ásás, pince ásás, térkő alap készítés, anyagmozgatás, betontörés, vagy egyéb gépi földmunka szolgáltatásra van szüksége? Mindezt gyorsan és professzionálisan, minőségi gépekkel végezve szeretné kiviteleztetni? Az általunk végzett gépi földmunka munkákkal garantáltan elégedett lesz. Debrecen és vonzás körzetében, illetve egész Hajdú-Bihar Megyében gyors helyszíni felmérést követően állunk megrendelőink rendelkezésére. Minőségi Caterpillar földmunka gépeinkkel elképzeléseinek megfelelően alakítjuk ki medencéjének helyét, vagy éppen készítjük elő udvara térkövezését. Magán és céges megrendelésekre is készséggel állunk rendelkezésre. Amennyiben felkeltettük érdeklődését látogasson el weboldalunkra, és ismerje meg bővebben szolgáltatásainkat.

Kapunyitó

Kapunyitó most elképesztően kedvező áron vásárolható meg a doormarkt.hu árúháznál, árainkat a kíválló költségoptimalizásáunknak köszönhetjük, a kiadások minimalizálása mellet. Szárnyaskapuhoz, tolókapuhoz, és garázskapuhoz egyaránt kínálunk kapunyitókat , melyeket kérésre akár fel is szerelünk kedvező áron és rövid határidővel. Minden kapunyitóhoz kapható külön további távirányító tolókapukhoz fogasléc illetve minden szetthez villogólámpa, kulcsos kioldó is. A kapunyitókat akár 1 órán belül át tudjuk adni Budapest északi felén. Minden szett komplett tehát tartalmaz mindent ami a felszereléshez szükséges, kivéve a vezetékeket amiket előre kell biztosítani minden kapunyitó szetthez. Kérjen most árajánlatot.

Klíma szerelés

Légkondicionáló berendezés beszerzésekor - mint tartós műszaki cikkeknél, logikusan hosszabb időtávban gondolkodik az ember. Ezért lényeges, hogy igényeinknek és a berendezés üzemelési helyének megfelelő berendezést szereltessünk fel. A Budapesten, tőle északra, valamint Nógrád nyugati vidékein működő Klímavárosnál nem csak a készüléket vehetjük meg, hanem, mielőtt elhatároznánk magunk, költségmentes felmérést, továbbá személyre szabott ajánlatot is kérhetünk a kft. munkatársaitól. Tekintve, hogy a klímaforgalmazáson túl a kft. másik fő tevékenysége a klímaszerelés, ezért értelemszerűen azt is elvégzik, mindig nagy hangsúlyt fektetve a minőségi kivitelezésre. Mint minden műszaki eszköznél, a klímák esetében is kulcsfontosságú a rendszeres átnézés. Az elkoszolódott klíma belsejében például kórokozók telepedhetnek meg, teljesítménye csökken, energiafelhasználása nő. A vállalkozás által értékesített és felszerelt berendezésekhez kínált gyártói garancia egyes márkáknál akár a 10 évet is elérheti, amennyiben a cég végzi el a gyártó részéről előírt évenkénti felülvizsgálatokat.

Műanyag ablak

Budapest

Ma már tény, hogy korszerű nyílászáró használatával akár 20 %-kal csökkentheti kiadásait. Energiatakarékossági szempontból tehát nem elhanyagolandó, hogy megfelelő nyílászáró mellet döntsünk. Természetesen fontos a szakszerű beszerelés, vagy a csere. No, de ha nyílászáró, akkor mégis milyen? Műanyag ablak, alumínium ablak vagy fa ablak mellett döntsünk-e? Néhány jó érv a műanyag ablak mellett: A műanyag strapabíró, tehát otthonra a hőszigetelt műanyag ablak a legjobb választás. Hőszigetel, időtálló nyílászáró, tartós, az esztétikailag megfelelő kinézetűek. Mindemellett a fával szemben kevesebb utómunkát és törődést igényel egy műanyag ablak. A műanyag ablak jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak. A panellakás esetében tehát mindenképpen ajánlott a műanyag ablak használata. A műanyag ablak fejlesztését Németországban a 70-es években kezdték meg és igen innovatív nyílászáróként ismeretes. A műanyag ablakra jellemző az energiatakarékosság, illetve a műanyag ablak kevés karbantartást és ápolást igényel.

Sittszállítás

Budapest

Az építkezésnél nemcsak a mesterembereket kell összeszervezni, de érdemes időben gondoskodni a sittszállítás megrendeléséről is. Cégünk kisebb és nagyobb konténer bérlés esetén is rendelkezésére áll! Szolgáltatásaink nagy segítséget jelentenek lomtalanításokhoz, lakásfelújítások, bontások után felhalmozódott törmelékek eltávolításához. A hulladékszállítást Budapest minden kerületében a leggyorsabban végezzük! Tapasztalt munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a szükséges konténer méretének meghatározásában, időt és pénzt spórolva ezzel Önnek! A környezetvédelmi előírások betartásával garantáljuk a legmagasabb színvonalat konténeres szállításban!

Tetőtéri ablak

Tetőtéri ablak most a lekedvezőbb árakon, burkolókerettel együtt 5 év garanciával. Vásároljon most tetőablakot és 5000Ft-al kedvezőbb áron cseréljük ki régi tetőtéri ablakát Január 29.ig. Minden tetőablakoz kérhető fényzáró és külső hővédőr roló kedvező áron felszereléssel együtt több színben. Vállaljuk az új tetőablaka beszerelését, és régi tetőablakának lecserélését új korszerű Schindler tetőablakra, kedvező áron és rövid határidővel. Minden szolgáltatásunk pár napon belül elérhető tehát akár a következő napon kivitelezhető a tetőablakcsere vagy a tetőtéri ablak kiszállítása. Kedvező feltételekkel biztosítjuk a szállítást akár ingyen is ha 9db tetőablakot rendel egyszerre fa vagy műanyag kivitelben.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28