wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Esküvő, lakodalom

Decoflor Virágdekoráció

Budapest

Specialitásunk a menyasszonyi csokrok és esküvői virágdíszek készítése. Bármilyen virágból, bármilyen stílusban elkészítjük menyasszonyi csokrát,illetve esküvője virágdíszeit. Legyen szó kitűzőről, autódíszről, vagy asztaldíszről minden mindennel összhangban lesz! A színek és formák meghatározzák az esküvő dekor hangulatát. Az esküvői dekoráció fő funkciója pedig a hangulat megteremtése, ebben tudunk segíteni Önnek. Gyönyörű stílusos, hangulatos látvány fogadja az étterembe vagy a templomba érkező násznépet. A menyasszonyi csokor lehet csepp alakú csokor, gömb csokor, vagy leomló formájú csokor. Az esküvői csokor kedvenc virágai a rózsa, kála, orchidea és más tavaszi és nyári virágok. A menyasszonyi csokornak illeszkednie kell a menyasszony öltözékéhez, sminkjéhez is. Keressen minket Budapesten az alábbi elérhetőségeken!

esküvői fotós - Artbalance Stúdió - A modern fotós stáb

Amíg Ti a tökéletes esküvőről álmodtok és sok időt és energiát fektettek a szervezésébe, addig mi a tökéletes esküvő fotózásról álmodunk és folyton a legújabb és legjobb megoldásokon dolgozunk, hogy ez meg is valósuljon minden alkalommal. Nem titok, hogy mennyire szeretjük az esküvők különleges világát és mennyire elhivatottak vagyunk, ez általában az első pillanatban ki is derül rólunk. :) Ez a fajta mentalitásunk vezetett oda, hogy egy különleges formátumban dolgozzunk, úgy ahogy máshol még nem láttuk, így jött létre az esküvői fotós stáb. Egy helyszínen három szemszögből alkothatunk vagy akár egyszerre több helyszínen is készülhetnek fotók, Nincs lehetetlen!

Szmolár Márk esküvő fotó

Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hatodik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás. A folyamatosan frissülő esküvői fotó galériákban számos kreatív és fotózsurnaliszta esküvői fotón keresztül követhetik nyomon esküvői fotós munkásságomat, az esküvői fotó nyújtotta önkifejezés kreatív lehetőségeit. Manapság az esküvői fotózás velejárója a jegyes fotó (e-session vagy love session) is. A weboldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül mutatja be a jegyes fotózás érzelmekkel teli világát. A blogomban a legfrissebb esküvői fotó és jegyes fotó sorozataimba és az esküvő fotózás során megélt élményeimbe kaphatnak.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28