wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Fotó, videó

Anyák napi fotókönyv

Az édesanyák megünneplése kutya kötelessége minden embernek, hiszen mindent feláldoznak a gyermekeikért. Nekik csak az ő boldogulásuk a legfőbb céljuk. Nincs is hát szebb látvány, mint egy könnybe lábadt szem a nekik átnyújtott fotókönyv láttán. Hihetetlenül könnyedén összeállíthatja szeretett anyukájának kedvenc fényképeiből személyre szóló fotóalbumát, amelyet még éveken át nézegethet visszagondolva a csodás emlékekre. Nincs is más dolga, mint ellátogatni honlapunkra, letölteni szerkesztő programunkat és összeállítani az albumot. Ezután már a mi kezünkben van a megoldás, amellyel garantáltan három munkanapon belül kezében tarthatja fotókönyvét. Ne habozzon hát és lepje meg édesanyját egy ilyen csodálatos ajándékkal.

esküvői fotós - Artbalance Stúdió - A modern fotós stáb

Amíg Ti a tökéletes esküvőről álmodtok és sok időt és energiát fektettek a szervezésébe, addig mi a tökéletes esküvő fotózásról álmodunk és folyton a legújabb és legjobb megoldásokon dolgozunk, hogy ez meg is valósuljon minden alkalommal. Nem titok, hogy mennyire szeretjük az esküvők különleges világát és mennyire elhivatottak vagyunk, ez általában az első pillanatban ki is derül rólunk. :) Ez a fajta mentalitásunk vezetett oda, hogy egy különleges formátumban dolgozzunk, úgy ahogy máshol még nem láttuk, így jött létre az esküvői fotós stáb. Egy helyszínen három szemszögből alkothatunk vagy akár egyszerre több helyszínen is készülhetnek fotók, Nincs lehetetlen!

Szmolár Márk esküvő fotó

Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hatodik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás. A folyamatosan frissülő esküvői fotó galériákban számos kreatív és fotózsurnaliszta esküvői fotón keresztül követhetik nyomon esküvői fotós munkásságomat, az esküvői fotó nyújtotta önkifejezés kreatív lehetőségeit. Manapság az esküvői fotózás velejárója a jegyes fotó (e-session vagy love session) is. A weboldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül mutatja be a jegyes fotózás érzelmekkel teli világát. A blogomban a legfrissebb esküvői fotó és jegyes fotó sorozataimba és az esküvő fotózás során megélt élményeimbe kaphatnak.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28