wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Gasztronómia

Kína varázsa a Ping étteremben (Ping kínai étterem)

Budapest

A Ping étterem bemutatja Kína varázslatos világát, ahol vendégeink megismerhetik az 5000 éves múltra visszatekintő konyhaművészet csodáit. A minőségi kikapcsolódásra vágyók megtalálják helyüket, hiszen a Ping étterem kulináris élvezeteket nyújt gazdag kínálatával. A hozzánk ellátogató vendégek belépnek Kína birodalmába, ahol megismerhetik e hazának csodálatos ízvilágát. Profi szakácsok sajátos elkészítési módot alkalmazva főzik meg specialitásukat a legjobb minőségű ételekből, melyeket gyors kiszolgálással tálalnak fel Önöknek szakképzett felszolgálók, háttérben a legszebb zenei felhozatallal. Vendégszerető, melegszívű és barátságos környezet megjelenítésével a legkedveltebb kínai éttermek közé sorolják a Ping éttermet. Ismerjék meg Kína varázsát, hogy átéljék a legfantasztikusabb gasztronómiai élvezetet!

Paleolit Bazár

A Paleolit Bazár egy olyan virtuális piac, ahol a paleolit táplálkozás hívei mindent egy helyen megtalálnak. Az aszalt gyümölcsöktől és magvaktól elkezdve, a magliszteken és növényi tejtermék-helyettesítőkön át, egészen a természetes édesítőszerekig mindent egy helyen megtalál. Finom olívaolajakat, tartósítószer és mesterséges ízfokozóktól mentes ételízesítőket, natúr lekvárokat és szörpöket, s bármily meglepő még ínycsiklandó csokoládékat is talál nálunk. S ha még nem sajátította el a paleolit konyha fortélyait, gondjai akadnak a szokatlan alapanyagok felhasználásával, segítségül hívhatja, leemelheti polcainkról a téma szakavatott ismerőinek tollából fogant szakácskönyveket, receptgyűjteményeket. De ha csak érdekli a gasztronómia ezen ága, vagy Ön és szerettei egészsége, nézzen be hozzánk! Bizton állítjuk, mindenki talál kedvére való csemegét. S mi érdeklődését akciókkal, kiváló minőségű és folyamatosan bővülő árukínálattal, kedvező árakkal háláljuk meg.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28