wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Gyereksarok

Kreatív Játék Áruház - a készségfejlesztő játékok áruháza

A Kreatív Játék Áruház célja olyan kiváló minőségű játékok forgalmazása, melyek nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket. A Kreatív Játék Áruház folyamatosan bővülő kínálatában a kül- és beltéri, készségfejlesztő, társas és egyéni játékok, sport és mozgásfejlesztő eszközök mellett, egyre több egyedi tervezésű termék is szerepel. A játékok fejlesztésében több hazai és külföldi speciális pedagógus vesz részt. Az anyavállalat játékok és fejlesztő, rehabilitációs, kreatív termékek, valamint dekorációk gyártásával foglalkozik.

Lego Webáruház

Látogasson el webáruházunkba, akár gyermekével együtt, és válogasson a legújabb Lego játékok közül. Ezek az építőjátékok méltán lettek népszerűek, hiszen játszva tanítanak, azaz amellett, hogy remek kikapcsolódást nyújtanak, fejlesztik a gyerekek fantáziáját és problémamegoldó képességét. A 2-3 éveseknek szánt Duplótól az átfogóbb gondolkodást igénylő szettekig minden korosztály megtalálhatja a neki legmegfelelőbb játékokat. A meghirdetett akcióknak köszönhetően pedig kedvező áron juthat hozzá a minőségi gyerekjátékokhoz. A webáruházban leadott megrendeléseket akár már másnap kézbesítjük, bruttó 25.000 Ft-os érték felett nem számítunk fel szállítási költséget. Így Ön időt és pénzt spórolva juthat hozzá a Lego termékeihez.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6184 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 97 ajánlás | Utolsó frissítés: 2018-04-22