wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Gyereksarok

Birdy-English - Angol gyerekeknek, a legfogékonyabb korban

Budapest

A Birdy-English-nél az angol gyerekeknek való tanításával arra törekszünk, hogy az általuk elsajátított passzív nyelvtudás aktívvá lehessen, mivel az angol nyelvtudás elengedhetetlen, tekintve, hogy ez az egyik leghasználtabb nyelv a világon. Az Angol gyerekeknek angol nyelvtanfolyam kihasználja azt, hogy gyermeke abban a korban ismerje meg az angol nyelvet, mikor annak megtanulására a legfogékonyabb, életszerű helyzeteket keresünk, hogy az angol gyerekeknek történő tanítása során úgy tanulhassák meg az idegen nyelvet, ahogyan anyanyelvükkel tették. Játékokkal, mondókákkal, dalokkal egészítjük ki a nyelvtanulást, hogy az angol gyerekeknek is könnyen tanulható legyen. A Birdy-English-nél nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is tartott angol nyelvtanfolyam, valamint fordítás és tolmácsolás is igényelhető.

Kreatív Játék Áruház - a készségfejlesztő játékok áruháza

A Kreatív Játék Áruház célja olyan kiváló minőségű játékok forgalmazása, melyek nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket. A Kreatív Játék Áruház folyamatosan bővülő kínálatában a kül- és beltéri, készségfejlesztő, társas és egyéni játékok, sport és mozgásfejlesztő eszközök mellett, egyre több egyedi tervezésű termék is szerepel. A játékok fejlesztésében több hazai és külföldi speciális pedagógus vesz részt. Az anyavállalat játékok és fejlesztő, rehabilitációs, kreatív termékek, valamint dekorációk gyártásával foglalkozik.

Lego Webáruház

Látogasson el webáruházunkba, akár gyermekével együtt, és válogasson a legújabb Lego játékok közül. Ezek az építőjátékok méltán lettek népszerűek, hiszen játszva tanítanak, azaz amellett, hogy remek kikapcsolódást nyújtanak, fejlesztik a gyerekek fantáziáját és problémamegoldó képességét. A 2-3 éveseknek szánt Duplótól az átfogóbb gondolkodást igénylő szettekig minden korosztály megtalálhatja a neki legmegfelelőbb játékokat. A meghirdetett akcióknak köszönhetően pedig kedvező áron juthat hozzá a minőségi gyerekjátékokhoz. A webáruházban leadott megrendeléseket akár már másnap kézbesítjük, bruttó 25.000 Ft-os érték felett nem számítunk fel szállítási költséget. Így Ön időt és pénzt spórolva juthat hozzá a Lego termékeihez.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28