wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Gyógyászat, természetgyógyászat, egészség

Dr. Pozsonyi Zoltán kardiológus, belgyógyász budap

Budapest

Dr Pozsonyi Zoltán magánrendelésén fogadja a szívbetegeket. Ha szívbetegségre utaló panasza, tünete van kardiológiai kivizsgálásra lehet szüksége. Terhelésre jelentkező mellkasi fájdalom, fulladás, eszméletvesztés, lábdagadás, alacsony terhelhetőség, szívritmuszavar, magasvérnyomás kardiológiai vizsgálatokat tesz szükségessé. A legtöbb szívbetegség fennállása szintén kardiológiai követést, gondozást igényel. Kardiológiai szűrővizsgálatok a korai diagnosis, a panaszokat még nem okozó szívbetegségek felismerésére, ezek kialakulásának megelőzésére érdemes végezni. Keressen magánrendelésemen, ahol kiváló technikai háttérrel, jól felszerelt rendelőben, nyugodt körülmények között várom a hozzám fordulókat!

Ganga Yoga

A Ganga Yoga magán- és vállalati hatha jógaórákat, illetve kismama jógaórákat ajánl magyarul és angolul, Budapesten és vonzáskörzetében. A magánórák keretében lehetőség van a jóga csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hisz az órák személyre szabottak. Az órákat a lakásodban vagy irodádban tartjuk, ahol a jógagyakorlatokat közvetlen, testre szabott útmutatás alapján végezzük. A vállalati jógaórák ? amelyeket a cég helyszínén tartunk ? javítják a munkavállalók eredményeit és hozzájárulnak az egyén általános jólétéhez! Kismama jógaórákat is ajánlunk, speciálisan a várandósság 9 hónapjára kialakított gyakorlatokkal! Az első óra ingyenes! További információért látogass el a www.ganga-yoga.com weboldalra vagy időpont egyeztetésért küldj egy emailt az info@ganga-yoga.com ? ra.

Hajhullás kezelése.

Pár szóval a hajgyógyászatról : 40-45 évet kell visszalépnünk ahhoz, hogy megtalálhassuk azt a pontot, amikor is olasz kutatók elkezdtek komolyabban foglalkozni a haj szerkezetével és a hajállományon létrejövő elváltozásokkal. Ez idő alatt kezdetben lassabban, az idő múlásával viszont egyre gyorsabb ütemben fedezték fel, hogy bizonyos gyógynövények kivonatai, illetve azokból összeállított keverékek segítően hatnak a haj különféle problémáira. Megalakulhattak azok a termékcsaládok, melyek értékes anyagokat hordozva magukban, képesek segítségünkre lenni. Az utóbbi időkben eszközöket is kifejlesztettek azzal a céllal, hogy kiegészítsék a hagyományos terápiákat sőt, idővel akár le is válthassák azokat. Mára elmondható, hogy ugyan mostoha körülmények között, de létrejött a hajgyógyászat, egy tevékenység, amely a haj jelzéseit alapul véve vizsgálja egy ember egészségi állapotát.

Lúgos víz

Hazánkban szép számmal vannak olyan élelmiszerek, üdítőitalok, vagy akár víztermékek is, amik telis tele vannak mesterséges szintetikus anyagokkal. A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. A szintetikus anyagok miatt pedig a szervezet egyre több savas anyagot fogad be, és ennek következtében a szervezetben egyre több savféleség halmozódik fel. Ki ne ismerné a szénsavat, tejsavat stb.) Ha fontos Önnek az egészsége, illetve annak megőrzése, akkor figyelmébe ajánljuk tiszta és természetes vizünket. Tündérvíz nevű termékünkkel elsősorban azt a célt kívántuk elérni, hogy a hazai biopiacon egy egyedülálló, de mindenki számára megfizethető terméket hozzunk létre. Honlapunkon több információt megtudhat termékünkről, a lúgos víz hatásáról, vagy akár a reflux betegségről.

Nőgyógyászat

Budapest

A Dr. Rose magánklinika tapasztalt szakemberei segítségével 28 orvosi szakterületet lát el, ilyenek többek között az urológia, a kardiológia vagy a bőrgyógyászat, stb, melyekről az érdeklődők részletes leírást is találnak a weboldalon. A szakszerű munkához, diagnózishoz elengedhetetlen különböző vizsgálatok elvégzése. A legújabb technológiát képviselő, rendszeresen bővülő eszközpark segítségével a rendelő többek között a következő szomnológiai vizsgálatok vagy EKG vizsgálatokat is el tudja végezni. A rendelő nagy figyelmet fordít továbbá a szűrővizsgálatokra is, ugyanis ezek az egészségmegőrzés egyik hatásos módszerét jelentik. A klinika Budapest szívében, a Lánchíd közelében kereshető fel. A helyiségek létrehozásakor odafigyeltek a nagy terek, elegáns miliő létrehozására annak érdekében, hogy az ügyfelek minél kellemesebben érezzék magukat amíg a rendelő vendégeik.

Sugárterápiás krém-sugárterápia okozta bőrgyulladás megelőzésére és kezelésére

A bőrgyulladás az egyik leggyakoribb mellékhatása a sugárkezelésnek. A betegek 80-90%-át érinti és a sugárkezelés megkezdése után 2-3 héttel jelentkezik. A legfőbb probléma az, hogy ha bőrgyulladás (radiodermatitis) alakul ki, a kezelést be kell szüntetni. Minden egyes sugárkezelés nélküli nap 1,5%-kal csökkenti a tumor kezelésének eredményességét, ezért nagyon fontos a radiodermatitis megelőzése és kezelése! A Radiocare sugárterápiás krém aktív hatóanyaga a Cryptomphalus Aspersa tisztított nyálkája, rövidített néven a CAS. A CAS erős regeneráló és antioxidáló hatású, mely segít megvédeni a bőrt az agresszív külső behatásoktól, mint például az égés és az ionizáló sugárzás. Segíti a bőr kollagén újratermelődését (semelyik más molekula nem képes erre) és a hámosodás folyamatát. A sugárterápiás krém megnyugtatja és táplálja a sérült bőrt, fokozza a rugalmasságát és puhaságát még a legérzékenyebb bőr esetében is. A Radiocare orvosi tisztaságú termék, hatásosságát és tolerálhatóságát klinikai vizsgálatok bizonyítják. Patikáknak: Amennyiben szeretné forgalmazni a Radiocare sugárterápiás krémet, kérjük lépjen kapcsolatba velünk! A termék megrendelhető weboldalunkról!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28