wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Gyógyászat, természetgyógyászat, egészség

Dr. Pozsonyi Zoltán kardiológus, belgyógyász budap

Budapest

Dr Pozsonyi Zoltán magánrendelésén fogadja a szívbetegeket. Ha szívbetegségre utaló panasza, tünete van kardiológiai kivizsgálásra lehet szüksége. Terhelésre jelentkező mellkasi fájdalom, fulladás, eszméletvesztés, lábdagadás, alacsony terhelhetőség, szívritmuszavar, magasvérnyomás kardiológiai vizsgálatokat tesz szükségessé. A legtöbb szívbetegség fennállása szintén kardiológiai követést, gondozást igényel. Kardiológiai szűrővizsgálatok a korai diagnosis, a panaszokat még nem okozó szívbetegségek felismerésére, ezek kialakulásának megelőzésére érdemes végezni. Keressen magánrendelésemen, ahol kiváló technikai háttérrel, jól felszerelt rendelőben, nyugodt körülmények között várom a hozzám fordulókat!

Ganga Yoga

A Ganga Yoga magán- és vállalati hatha jógaórákat, illetve kismama jógaórákat ajánl magyarul és angolul, Budapesten és vonzáskörzetében. A magánórák keretében lehetőség van a jóga csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hisz az órák személyre szabottak. Az órákat a lakásodban vagy irodádban tartjuk, ahol a jógagyakorlatokat közvetlen, testre szabott útmutatás alapján végezzük. A vállalati jógaórák ? amelyeket a cég helyszínén tartunk ? javítják a munkavállalók eredményeit és hozzájárulnak az egyén általános jólétéhez! Kismama jógaórákat is ajánlunk, speciálisan a várandósság 9 hónapjára kialakított gyakorlatokkal! Az első óra ingyenes! További információért látogass el a www.ganga-yoga.com weboldalra vagy időpont egyeztetésért küldj egy emailt az info@ganga-yoga.com ? ra.

ÚJ! Immunerősítő

Budapest

A virágpor az egyik leghatékonyabb természetes immunerősítő. Szinte minden létfontosságú vitamin, nyomelem, aminosav, fehérje és egyéb kémiai anyag megtalálható benne, amire szükség van ahhoz, hogy szervezetünk megfelelően működjön. Immunerősítő tulajdonsága miatt különösen ajánlott olyan kezelések, sugárterápiák kiegészítéséhez, melyek legyengítik a szervezetet. A virágpor egy komplex tápanyag, mely számos ponton védi az egészséget, többek közt ellenállóvá tesz a betegségekkel szemben, segít elkerülni vagy legyőzni a fertőzéseket. Ezért immunerősítő hatása a gyerekeknek is számos előnyt tartogat, érdemes rendszeresen vagy kúraszerűen adni nekik virágport.

Lúgos víz

Hazánkban szép számmal vannak olyan élelmiszerek, üdítőitalok, vagy akár víztermékek is, amik telis tele vannak mesterséges szintetikus anyagokkal. A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. A szintetikus anyagok miatt pedig a szervezet egyre több savas anyagot fogad be, és ennek következtében a szervezetben egyre több savféleség halmozódik fel. Ki ne ismerné a szénsavat, tejsavat stb.) Ha fontos Önnek az egészsége, illetve annak megőrzése, akkor figyelmébe ajánljuk tiszta és természetes vizünket. Tündérvíz nevű termékünkkel elsősorban azt a célt kívántuk elérni, hogy a hazai biopiacon egy egyedülálló, de mindenki számára megfizethető terméket hozzunk létre. Honlapunkon több információt megtudhat termékünkről, a lúgos víz hatásáról, vagy akár a reflux betegségről.

ÚJ! Nőgyógyászat

Budapest

A Dr. Rose magánklinika tapasztalt szakemberei segítségével 28 orvosi szakterületet lát el, ilyenek többek között az urológia, a kardiológia vagy a bőrgyógyászat, stb, melyekről az érdeklődők részletes leírást is találnak a weboldalon. A szakszerű munkához, diagnózishoz elengedhetetlen különböző vizsgálatok elvégzése. A legújabb technológiát képviselő, rendszeresen bővülő eszközpark segítségével a rendelő többek között a következő szomnológiai vizsgálatok vagy EKG vizsgálatokat is el tudja végezni. A rendelő nagy figyelmet fordít továbbá a szűrővizsgálatokra is, ugyanis ezek az egészségmegőrzés egyik hatásos módszerét jelentik. A klinika Budapest szívében, a Lánchíd közelében kereshető fel. A helyiségek létrehozásakor odafigyeltek a nagy terek, elegáns miliő létrehozására annak érdekében, hogy az ügyfelek minél kellemesebben érezzék magukat amíg a rendelő vendégeik.

Sugárterápiás krém-sugárterápia okozta bőrgyulladás megelőzésére és kezelésére

A bőrgyulladás az egyik leggyakoribb mellékhatása a sugárkezelésnek. A betegek 80-90%-át érinti és a sugárkezelés megkezdése után 2-3 héttel jelentkezik. A legfőbb probléma az, hogy ha bőrgyulladás (radiodermatitis) alakul ki, a kezelést be kell szüntetni. Minden egyes sugárkezelés nélküli nap 1,5%-kal csökkenti a tumor kezelésének eredményességét, ezért nagyon fontos a radiodermatitis megelőzése és kezelése! A Radiocare sugárterápiás krém aktív hatóanyaga a Cryptomphalus Aspersa tisztított nyálkája, rövidített néven a CAS. A CAS erős regeneráló és antioxidáló hatású, mely segít megvédeni a bőrt az agresszív külső behatásoktól, mint például az égés és az ionizáló sugárzás. Segíti a bőr kollagén újratermelődését (semelyik más molekula nem képes erre) és a hámosodás folyamatát. A sugárterápiás krém megnyugtatja és táplálja a sérült bőrt, fokozza a rugalmasságát és puhaságát még a legérzékenyebb bőr esetében is. A Radiocare orvosi tisztaságú termék, hatásosságát és tolerálhatóságát klinikai vizsgálatok bizonyítják. Patikáknak: Amennyiben szeretné forgalmazni a Radiocare sugárterápiás krémet, kérjük lépjen kapcsolatba velünk! A termék megrendelhető weboldalunkról!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6624 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 2131 ajánlás | Utolsó frissítés: 2017-04-27