wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Hobby, szabadidő

Barkácsbolt Budán, a II. kerületben

Budapest II. kerület

Megtörtént már Önnel, hogy éppen a legkomolyabb felújítás közepén fogyott ki, használódott el a létfontosságú csavar, nittszeg? Alighanem Önt is dühítette, hogy járműbe kellett pattannia, hogy megvásárolja a nélkülözhetetlen eszközöket! Jelenleg a kereskedések száma eggyel megsokasodott? Látogasson át üzletünkbe, ha sietős segítségre van szüksége! Terjedelmes kínálatunkon kívül kedvező árainkkal iparkodunk gyötrelmét csökkenteni.Ráadásul, hétnaponként TEKINTÉLYES (50%)-os engedménnyel árulunk egy-egy árucikket csupán a készlet erejéig. A kedvezményes napokon az árucikkek meghatározott számban állnak rendelkezésre, ezért egy kuncsaft legtöbb: 10 db-ot vihet el. Többek között a következő termékekből válogathat: anyák, hegeszthető anyák, kapupántok, metrikus csavarok, speciális kötőelemek, illesztőszegek, lemez, menetnyomó és facsavarok, menetes rudak dübelek.

Gemini Hungária Kft

Érd

A Palazzetti kerti grillek cement konglomerátumból készülnek. Ismérve, hogy ellenáll a zord időjárási viszonyoknak és hosszú élettartamot biztosít. Technikai innováció során lehetőség nyílt a természetes kő vagy pala hatás megalkotása, mely látványos és modern jelleget kölcsönöznek a készülékeknek. A munkalapok lehetnek fagyálló klinkerből, illetve fényezett márvány granulátumból. A tűzhely tűzálló samottból van, a kiegészítők (ajtók és polcok) kültéri használatra készített Irokó fából. A Palazzetti kerti grilleket kívülről érdes felületű, mosható, fehér műanyag alapú festékréteg fedi, mely higiénikus és célszerű használatot biztosít. Persze lehet festetlen változatban is kapni a kemencéket és grilleket.A Palazzetti széles kínálata több, mint 30 típusú kerti grillt foglal magába, melyek között egyes készülékekhez kemence is tartozik. A kemencék tűzálló anyagból vannak, amelyek természetes és egyenletes sütést nyújtanak és mondhatni örök életűek.

Sporthorgász webáruház : horgász bojli, pellet

Elérkezett az idő, hogy legyen egy olyan nagyszerű horgász webshop, melyben a számtalan horgász termék közül csakis azok vannak felvonultatva, melyek jó hírű gyártók garantált minőségű termékeit képviselik. Árukészletünk, ami lehet akár bojli, bojli alapanyag, vagy az idő múltával bármi olyan, ami a horgászathoz kell, egyszerűen a Sporthorgászbolt horgász webáruházban tudják megvásárolni a sporttársak. Több évtizede horgászunk mi is, így a gyakorlati, szakmai tapasztalat és segítségnyújtás biztosított. Törekszünk rá és célunk elsősorban olyan hatékony és minőségi kiszolgálást nyújtani, amit a mai rohanó világban elvárnak a horgászok. Reméljük, hogy a bojlis horgászat szerelmesei is bizalmat szavaznak számunkra és előnyben részesítik az olyan kedvező árú, minőségi horgász kiegészítőket, mint a Sensensation Baits bojli, bojli alapanyag, pellet, etetőanyag és mag. A népszerű Sensation Baits horgászcikkek titka a tapasztalat, a szakmai tudás, és a többféle kiváló, friss bojli alapanyag. Látogassa meg a Sporthorgász webshop oldalát!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28