wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Horgászat

Sensation Baits bojli készítés, bojli alapanyag webáruház

Az, aki még sosem bojlizott az elsőre azt gondolhatná, hogy a bojlizás egy meglehetősen unalmas tevékenység, ám ez nem így van. Rendkívül szórakoztató, izgalmas sport, mindig lehet valami újat tanulni, ráadásul újabb és újabb eszközökkel és módszerekkel hódolhatunk a horgászat szenvedélyének. A bojlizást kifejezetten nagy testű, elsősorban ponty, amur kifogásához fejlesztették ki még a hatvanas évek végén Angliában. A bojlit, amely egy speciális, általában golyó formájú csali korábban igazi csodamódszerként tartották számon, pedig nincs benne különösebb ördöngösség, csak az eljárás alapjainak ismeretére, valamint igazán jó minőségű bojli alapanyagokra és felszerelésekre van szükség.

Sporthorgász webáruház : horgász bojli, pellet

Elérkezett az idő, hogy legyen egy olyan nagyszerű horgász webshop, melyben a számtalan horgász termék közül csakis azok vannak felvonultatva, melyek jó hírű gyártók garantált minőségű termékeit képviselik. Árukészletünk, ami lehet akár bojli, bojli alapanyag, vagy az idő múltával bármi olyan, ami a horgászathoz kell, egyszerűen a Sporthorgászbolt horgász webáruházban tudják megvásárolni a sporttársak. Több évtizede horgászunk mi is, így a gyakorlati, szakmai tapasztalat és segítségnyújtás biztosított. Törekszünk rá és célunk elsősorban olyan hatékony és minőségi kiszolgálást nyújtani, amit a mai rohanó világban elvárnak a horgászok. Reméljük, hogy a bojlis horgászat szerelmesei is bizalmat szavaznak számunkra és előnyben részesítik az olyan kedvező árú, minőségi horgász kiegészítőket, mint a Sensensation Baits bojli, bojli alapanyag, pellet, etetőanyag és mag. A népszerű Sensation Baits horgászcikkek titka a tapasztalat, a szakmai tudás, és a többféle kiváló, friss bojli alapanyag. Látogassa meg a Sporthorgász webshop oldalát!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28