wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Játék, játékszer, szerencsejáték

Ingyenes játék letöltés

Manapság sokan reklámozzák magukat, hogy ők 100%-ig ingyenesen letölthető játékprogramokat adnak. Sok helyen viszont ez csak egy hívogató kampány, igazából szó nincs ingyenességről, hanem vagy emelt díjas SMS-ért lehet letölteni jutni, vagy a weblapot telerakják zavaró felugró ablakokkal, legrosszabb esetben kémprogramokkal. Weboldalunkon ezzel ellentétben kizárólag ingyenesen terjeszthető teljes verziós játékprogramokkal találkozhatsz. Számos különböző stílusból találhatod meg a neked tetszőt. Tuti kis gyűjteményt szedtünk össze nektek, most már nem kell azon gondolkodnod, mihez kezdj, miután megírtad a matematika leckét. Kocsikázz, repülj, harcolj, mászkálj, szórakozz – légy te a legjobb!

Kreatív Játék Áruház - a készségfejlesztő játékok áruháza

A Kreatív Játék Áruház célja olyan kiváló minőségű játékok forgalmazása, melyek nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket. A Kreatív Játék Áruház folyamatosan bővülő kínálatában a kül- és beltéri, készségfejlesztő, társas és egyéni játékok, sport és mozgásfejlesztő eszközök mellett, egyre több egyedi tervezésű termék is szerepel. A játékok fejlesztésében több hazai és külföldi speciális pedagógus vesz részt. Az anyavállalat játékok és fejlesztő, rehabilitációs, kreatív termékek, valamint dekorációk gyártásával foglalkozik.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28