wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Kert, kertészet

Gemini Hungária Kft

Érd

A Palazzetti kerti grillek cement konglomerátumból készülnek. Ismérve, hogy ellenáll a zord időjárási viszonyoknak és hosszú élettartamot biztosít. Technikai innováció során lehetőség nyílt a természetes kő vagy pala hatás megalkotása, mely látványos és modern jelleget kölcsönöznek a készülékeknek. A munkalapok lehetnek fagyálló klinkerből, illetve fényezett márvány granulátumból. A tűzhely tűzálló samottból van, a kiegészítők (ajtók és polcok) kültéri használatra készített Irokó fából. A Palazzetti kerti grilleket kívülről érdes felületű, mosható, fehér műanyag alapú festékréteg fedi, mely higiénikus és célszerű használatot biztosít. Persze lehet festetlen változatban is kapni a kemencéket és grilleket.A Palazzetti széles kínálata több, mint 30 típusú kerti grillt foglal magába, melyek között egyes készülékekhez kemence is tartozik. A kemencék tűzálló anyagból vannak, amelyek természetes és egyenletes sütést nyújtanak és mondhatni örök életűek.

Gyepszőnyeg, gyeptégla - Füvesítés és gyepápolás

A kert tulajdonosa számára fontos, hogy szép kertjében zöld legyen a gyep. A füvesítéskor sok dolgot kell számításba venni, hogy megtervezhessük a füvesítés módját vagy a gyepszőnyeg fajtáját. Füvesíthetünk fűmaggal és gyepszőnyeggel is. A két módszernek léteznek az előnyei és a hátrányai is, így mielőtt választanánk okos körbejárni a fűmagos és a gyeptéglás füvesítést is. Látogassa meg a www.gyepszonyeg-gyeptegla.hu weblapot, ahol a gyepszőnyegről szóló kérdésére megkapja a választ. Legyen szó gyepszőnyeg telepítésről, gyomirtásról, gyepszellőztetésről vagy gyeptrágyázásról a Gyepszőnyeg, gyeptégla - füvesítés weblap segít Önnek!

Kertépítés

A kertépítés tág fogalomkör, beletartozik a támfalépítés, földmunka, kézi és gépi tereprendezés, különféle burkolatok lerakása, kerti út, gépkocsi bejáró építés, kerti tó létesítés, sziklakert építés, növénytelepítés, füvesítés, gyepszőnyeg telepítés, automata öntözőrendszer építés. A kert kialakításakor először a kerti terek rendeltetését és nagyságát kell eldöntenünk. Meg kell határozni, ezek miként kapcsolódjanak egymáshoz és az épülethez. Ez egy átlagos lakótelek esetében rendszerint egyetlen, egybefüggő és áttekinthető térforma, ami az épülethez is közvetlenül kapcsolódik. Nagyobb területen mód nyílik több, egymáshoz kapcsolódó kerti tér kialakítására, melyeknek fő térhatároló falait növényegyüttesek képezik.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6092 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 254 ajánlás | Utolsó frissítés: 2018-01-16