wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Kiállításszervezés, rendezvényszervezés, programszervezés

Goldlemon Rendezvényszervezés

A rendezvényszervezés nem csak gyermekműsorok vagy fogadások szervezését és lebonyolítását jelenti. Egyre nagyobb az igény a vállalatok részéről, hogy olyan céges, vagy szponzorált rendezvényeken promótálhassák magukat, vagy esetleg új terméküket, mint a különböző sport rendezvények, családi napok, vagy éppen roadshow-k. A Goldlemon műsorszervező iroda többek között ilyen események megszervezésében és lebonyolításában segíthet cégének, de ezek mellett csapatépítő tréningek, vagy éppen konferenciák megszervezése esetén is igénybe veheti szolgáltatásainkat. Sokan gondolhatják, hogy egy ilyen eseményt Ők maguk is képesek megszervezni, de mihelyt belekezdenek rájönnek, hogy sem kellő idővel, sem kellő tapasztalttal nem rendelkeznek, így a legjobb ha ezt a feladatot egy profi rendezvényszervezőre bízzák.

Instrumentparty - eszközbérlés és bútorkölcsönzés

Nehéz feladat egy parti, egy vacsora, vagy egyéb nagyobb esemény szervezése: tálalóeszközök, poharak, helyszín, másféle eszközbérlés - ezekről mind gondoskodni kell egy ilyen vacsora, buli alkalmával. Az InstrumentParty ilyenekben nyújt nagy segítséget, hiszen nagyon sok partihoz nélkülözhetetlen eszközök kölcsönzésére ad lehetőséget, beleértve például az evőeszköz bérlést, sátor bérlést, illetve a nagy mennyiségű lehetséges bútor kölcsönzést, mely eseményenként különbözőek: asztal bérlése, szék kölcsönzése, bútor bérlése, székhuzat kölcsönzés, és még sorolhatnánk, mi mindenre van szükség egy party, valamint egy nagyobb esemény során. Az eszközbérlés ezentúl pofonegyszerű!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28