wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Klíma, klímatechnika, klímaszerelés

Alarm Wachter - Biztonságtechnika, vagyonvédelem és klímatechnika

Debrecen

Az Alarm Wachter Kft. több mint 20 éve van jelen a biztonságtechnikai szakmában. Teljes körű megoldásokat kínálunk a riasztó, tűzjelző, beléptető rendszerek és a klímatechnika területén. A biztonsági rendszerek tervezésétől kezdve a kivitelezésen át a karbantartást és a javítást is vállaljuk. Berendezéseinket mindig az adott objektum helyi adottságainak megfelelően telepítjük. Minőségi termékeink közül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Folyamatos szakmai felkészültséggel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. A szolgáltatási szférán felül biztonságtechnikai termékeink megvásárolhatók webáruházunkban és debreceni bemutatótermünkben, ahol további tájékoztatást kaphatnak szolgáltatásainkról és termékeinkről. Biztonsága, kényelme és jó közérzete érdekében válassza Ön is az Alarm Wachter szolgáltatásait!

Klíma szerelés

Légkondicionáló berendezés beszerzésekor - mint tartós műszaki cikkeknél, logikusan hosszabb időtávban gondolkodik az ember. Ezért lényeges, hogy igényeinknek és a berendezés üzemelési helyének megfelelő berendezést szereltessünk fel. A Budapesten, tőle északra, valamint Nógrád nyugati vidékein működő Klímavárosnál nem csak a készüléket vehetjük meg, hanem, mielőtt elhatároznánk magunk, költségmentes felmérést, továbbá személyre szabott ajánlatot is kérhetünk a kft. munkatársaitól. Tekintve, hogy a klímaforgalmazáson túl a kft. másik fő tevékenysége a klímaszerelés, ezért értelemszerűen azt is elvégzik, mindig nagy hangsúlyt fektetve a minőségi kivitelezésre. Mint minden műszaki eszköznél, a klímák esetében is kulcsfontosságú a rendszeres átnézés. Az elkoszolódott klíma belsejében például kórokozók telepedhetnek meg, teljesítménye csökken, energiafelhasználása nő. A vállalkozás által értékesített és felszerelt berendezésekhez kínált gyártói garancia egyes márkáknál akár a 10 évet is elérheti, amennyiben a cég végzi el a gyártó részéről előírt évenkénti felülvizsgálatokat.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28