wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Kozmetika, fodrász, szépségápolás, masszázs, wellness

A shea vaj kultúrája

A sheavaj a szépészeti iparban általánosan használt, hidratáló és öngyógyítást serkentő törtfehér színezetű paszta. Az afrikai kontinens fás részein őshonos shea fa terméséből hozzák létre. A shea vajat a gyengébb nem tagjai gyártják, és ők is értékesítik a regionális piacon. A földrészen sok mindenre hasznosítják: élelmiszerekhez, fényvédő, ízületi problémákat orvosló tulajdonságú, emellett világítólámpákba alkalmas. Kleopátra is felhasználta kozmetikai célra, védő és lágyító összetevői miatt a shea vaj jó bőrfrissítő tisztálkodó szerek és gyógyulást segítő kencék házi kikeverésére is. Felfedezte magának a mai kozmetikai ipar, ám mesterséges gyártása mindeddig nem járt eredménnyel. Csak eredeti shea vajat vegyen, ebből a weblapunkon levő iránymutatás alapján minden igénynek megfelelő kozmetikai anyagokat keverhet.

Biovanne plus+ természetes szépségvitamin - szép bőr

Gondot okoz a töredezett haj? Vagy a töredezett köröm? Vagy a bőröd szeretnéd rugalmasabbá tenni? A Biovanne plus+ szépségvitamin most megoldást nyújthat mind a három problémára! Az elvékonyodott haj nem mást jelent, mint hogy a hajhagymák nem jutnak kellő dózisban tápanyaghoz. Ez a probléma a körömmel is, mert a kialakuló foltok értelemszerűen arra utalnak, hogy valami hiányzik a köröm megfelelő növekedéséhez. A haj- és a körömszépség mellett a Biovanne plus+ a bőr egészségének topon tartásában is hathatós segítség lehet. A Biovanne plus+ szépségvitamin egy olyan multivitamin kapszula, ami számtalan természetes összetevővel rendelkezik. Ezek az anyagok képesek segíteni a töredezett haj, illetve a töredezett köröm problémán! Ha úgy véli hogy tesz egy próbát, az oldalon a Biovanne plus+ beszerzési forrásai is fel vannak tüntetve.

Mit tanácsolnak a kozmetikusok?

A kozmetikustól nincs félnivaló, legjobb, ha végig nézzük mi történik a kezelésen. Elsőként csak az arcbőr tisztává tétele szükséges. A mosást langyos vízzel, esetleg félzsíros arctejjel viszi véghez. A halott bőrfelszíni sejteket bőrradírral leszedi, aztán ha a bőr tiszta, akkor hidratáló tonikkal élénkíti. A kozmetikai masszázs jön, melynek során izmaink felnyílnak és szépen befogadják az ápoló szereket. A bőr meglágyítása gőzzel történik, később meg lehet szüntetni a pattanásokat és a mitesszereket. A fertőtlenítést elvégzik 3%-os hidrogén-peroxiddal, tea fa olajjal vagy grapefruit-kivonattal. Ezek az anyagok megszüntetik a bőr pirosságát, és relaxálják a felszínt. A pórusok visszazárása, valamint a pakolás fejezik be a kezelést vitaminos hidratálóval. Egyéni kívánságra lehet arannyal un. aranyló bőr, esetleg kristályokkal kristályos terápiára is.

Műkörömépítő Tanfolyam | 33.900 Ft Studio Flash

Budapest

Budapesti felnőttképzési intézményünk műköröm, pedikűr, 3D szempilla, masszázs és díszítő oktatással, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Kis létszámú csoportokban tartjuk óráinkat, így a tanulóink nagyobb figyelmet kapnak a képzés ideje alatt. Központunk megtalálható a II. kerület szívében, a Szél Kálmán térnél ( Moszkva tér). Szeretettel várjuk meglévő és új tanulóinkat. A magyar nyelvű oklevél mellett, lehetőség van bármely nyelven oklevelet igényelni, például külföldi munkavállalás esetén. Műköröm képzésünk gyakorlat-orientált. A tanfolyamon elméleti és technikai képzést kapnak a tanulók. A műköröm tanfolyam ára tartalmazza a képzésen használt anyagokat és eszközöket. Műkörmös modellt nem kell biztosítani az oktatáson. Kezdőcsomag megvásárlása nem kötelező.

Nouveau Contour, minden ami a sminktetováláshoz szükséges

Budapest

Sokan azért döntenek a sminktetoválás mellett, mert tartósságának köszönhetően időt spórolhatnak a napi sminkeléssel, de mivel az ilyen kozmetikai tetoválások esetén a festéket a hámréteg és az irha közé viszik be, ezért a sminktetoválás 2-3 év alatt kikopik. Ez azért előnyös, mert így könnyebben nyomon követhető a divat és az egyéni igények változása. Szintén a sminktetoválás mellett szól, hogy nem csak kiemelhetünk vele, hanem korrigálhatjuk is az apróbb hibákat. Persze ez csak akkor igaz, ha mind a felszerelés, tehát a tetováló gép és sminktetováló festékek, mind a tetoválást végző kozmetikus kellően profi. A Nouveu Contour az előbbin professzionális termékkínálatával, míg utóbbin a rendszeresen indított sminktetováló tanfolyamaival próbál segíteni.

Orenna Color - tartós szempilla és szemöldök festék

Budapest

A kozmetikusok és nyilván sok nő is tisztában van azzal, hogy a női arc leghangsúlyosabb része a szem környéke. Ezért sok nő, akiknek reggelente csak pár perce jut sminkelésre, pont ezen részeket emeli ki, egy szempilla vagy szemöldök festékkel. Azonban, ha valakinek ez a pár perc is sok, akkor a tartós festékekkel ugyanezt a hatást érheti el, ami akár 3-4 hétig is megmaradhat. Az ilyen tartós kozmetikai termékekkel történő szempilla vagy éppen szemöldök festés sok nőt azonban visszatart a rendszeres használattól, mert attól tartanak, hogy a huzamosabb ideig fennmaradó festék bőrirritációt okozhat. Az Orenna tartós festékei hipoallergén hatóanyagokat tartalmaznak, így nem kell az irritációtól tartani. Ha pedig a festék kevésnek bizonyulna ahhoz, hogy Önnek dús és vonzó szempillái legyenek, akkor a megoldást a Orenna szempilla növesztője jelentheti.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28