wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Marketing, reklám, hirdetés, média

Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület

Budapest

A Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület célja különleges természeti kincseink és az ezek környezetében országosan kialakult orvosi, gyógyászati, wellness és turisztikai szolgáltatásaink hatékony hazai és nemzetközi piacra segítése és a szükséges humán erőforrás professzionális menedzsmentje. Ennek érdekében segítjük a gyógy-, és wellness fürdők, orvosi praxisok, szállodák és kapcsolódó szolgáltatásaik vonzó bemutatását, természetes gyógyhatásuk elemzését, egyediségük kidomborítását, a gyógytényezők javallatainak és ellenjavallatainak meghatározását, a munkatársak piaci igényeknek megfelelő oktatását-képzését, így támogatva eredményes és sikeres belföldi valamint nemzetközi piaci részvételüket.

Reklámtáska

Ha reklámajándékot szeretne ajándékozni ügyfeleink, nézze meg honlapunkat. Vállalkozásunk kínálatában fellelhető az összes divatos reklámajándék. Cégünk több, mint 10 éve van jelen a reklámajándéktárgyak piacán. Több, mint 10 éves tapasztalatunkkal segítjük partnereink számára a hozzájuk leginkább illő reklámajándékok kiválasztását. Katalógusunkban megtalálhatja a legkülönfélébb reklámajándékokat pólóktól a tollakon és kávésbögréken át a számítástechnikai kiegészítőkig minden. Több száz terméket tartalmazó kínálatunkban biztosan megtalálja cége részére a legmegfelelőbb reklámajándékot. Nézze meg weblapunkat minél hamarabb. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. Szeretettel várjuk!

Subdekor - Ajándékpont

Ózd

Webáruházunkban a személyre szóló ajándékok széles választékát találhatja, amivel kedveskedhet barátainak,ismerőseinek, üzletfeleinek stb. Szolgáltatásunk közt megtalálható az egyedi, fényképes ajándék készítés amit az Ön igénye alapján alakítunk ki feliratokkal, céges logókkal, családi-baráti fotókkal stb... Az egyedi ajándéktárgyak készítését akár az 1 db-os megrendeléstől a nagyobb mennyiségű igényekig kedvező és akár egyedi árakon, rövid határidővel vállaljuk. Emellett kínálatunkban találhatóak már kész ajándékok, amik szintén személyre szólóak, esetleg viccesebb hangulatúak vagy valamely ünnepi alkalomhoz illő, amikre szintén tudunk biztosítani mennyiségi kedvezményeket is.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28