wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Műanyag, műanyagipar

Ablak, műanyag ablak forgalmazás országosan - Daidalos Kft

Sződliget

Közkedvelt, s hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő német ablakmárkák forgalmazását végezzük közel egy évtizede. Műanyag ablak kínálatunkat nem csak a weboldalunkon, hanem bemutatótermünkben is megtekintheti. Szakembereink a helyszínen, vagy telefonon segítenek kiválasztani az Ön igényeinek, ingatlanának legoptimálisabban megfelelő ablakprofilt. Így nem csak minőségi ablakra, hanem pénztárca kímélő korrekt megoldásra is számíthat nálunk. Nézze meg kínálatunk, kérjen árajánlatot, akár egyedi méretre is. Ügyfélszolgálat elérhető a 06-70-505-6374-es telefonszámon. Bemutatótermünk címe: Sződliget, Rezeda u.9. Szombaton is nyitva vagyunk.

Műanyag ablak

Budapest

Ma már tény, hogy korszerű nyílászáró használatával akár 20 %-kal csökkentheti kiadásait. Energiatakarékossági szempontból tehát nem elhanyagolandó, hogy megfelelő nyílászáró mellet döntsünk. Természetesen fontos a szakszerű beszerelés, vagy a csere. No, de ha nyílászáró, akkor mégis milyen? Műanyag ablak, alumínium ablak vagy fa ablak mellett döntsünk-e? Néhány jó érv a műanyag ablak mellett: A műanyag strapabíró, tehát otthonra a hőszigetelt műanyag ablak a legjobb választás. Hőszigetel, időtálló nyílászáró, tartós, az esztétikailag megfelelő kinézetűek. Mindemellett a fával szemben kevesebb utómunkát és törődést igényel egy műanyag ablak. A műanyag ablak jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak. A panellakás esetében tehát mindenképpen ajánlott a műanyag ablak használata. A műanyag ablak fejlesztését Németországban a 70-es években kezdték meg és igen innovatív nyílászáróként ismeretes. A műanyag ablakra jellemző az energiatakarékosság, illetve a műanyag ablak kevés karbantartást és ápolást igényel.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28