wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Képzőművészet, népművészet, műtárgy

Fehér Péter ékszerész, ötvös, ezüst kanál, keresztelő ajándék

Eredeti szakmám az aranyművesség, de a 16 év munkával eltöltött idő alatt egyre jobban az ezüstművesség felé fordultam. Termékeim között saját készítésű ezüst tárgyak, ékszerek, miniatúrák, kisplasztikák és sok más különlegesség és érdekesség található. Az alkotásaim többsége egyedi alkotás, vannak köztük zsűrizett dolgok is. Minden tárgy a két kezem munkája, szívesen és lelkesen készítem őket. Az ékszereimet és miniatúráimat ugyan azokkal a módszerekkel és technikákkal készítem, mint régen a céhes időkben, a kicsi manufaktúrák idejében. Az ékszereim teljesen egyedi, saját tervezésűek, többnyire mély szimbolikával és filozófia tartalommal rendelkeznek. Az ezüst tárgyaim és miniatúráim között vannak régiség másolatok is.

Losonczi - ostorkészítés és bőrmunkák

Az ostorkészítés a szenvedélyünk, de emellett foglalkozunk tarsolyok, bőrtáskák és bőr kiegészítők készítésével, valamint birkabőrök, vadbőrök kikészítésével és tisztításával is. A hagyományos csikósostor vagy karikás ostorok szabályai mellett kialakítottunk egy egyedi stílust, amely csak a mi ostorainkat jellemzi. Vásárlóink ezeket az ostorokat egyszerűen csak Losonczi ostornak hívják. Ezek különlegessége abban áll, hogy a megszokott 8 ágú fonat helyett, mi 16, 20, 24 vagy 36 ágú fonást alkalmazunk, valamint az ostornyél díszítése sem követi szigorúan a régi, pásztorok által követett hagyományokat, jóllehet átvesz elemeket. Gyakran készítünk a megrendelő egyedi céljainak megfelelő ostorokat is. Ostoraink kiválóak hagyományőrzéshez vagy ajándékba, de akár munkára is lehet őket fogni.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28