wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Női oldalak

Mellplasztika | Mellnagyobbítás | Mellfelvarrás|

Budapest

A női mell alapvető élettani szerepén, a csecsemő táplálásán felül, nagyon fontos szerepe van a másodlagos nemi jelleg tükröződésében, a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma. A fentiekből fakadóan, a mellek méretének, formájának az általunk elvártnak kell megfelelnie. A formai és/vagy méretbeli eltérések már a pubertás kor után jelentkezhetnek, a mellek lehetnek kicsik, nagyok, aszimmetrikusak a szerv kifejlődése során. Aztán előfordul majdnem minden nő életében, hogy gyermeket szül, majd szoptat, amelynek hatására a mellek átformálódhatnak, vagy ritkábban betegség következtében változik formájuk és/vagy méretük. A mellplasztika gyűjtő fogalom, amely magában foglalja a fenti okok miatt megváltozott állapot korrekcióját, mellnagyobbítással, mellfelvarrással, az előbbi kettő kombinációjával, a nagyméretű mellek méretének csökkentésével, és akár az emlők bizonyos részeinek (bimbó-bimbóudvar) műtéteivel

Mit tanácsolnak a kozmetikusok?

A kozmetikustól nincs félnivaló, legjobb, ha végig nézzük mi történik a kezelésen. Elsőként csak az arcbőr tisztává tétele szükséges. A mosást langyos vízzel, esetleg félzsíros arctejjel viszi véghez. A halott bőrfelszíni sejteket bőrradírral leszedi, aztán ha a bőr tiszta, akkor hidratáló tonikkal élénkíti. A kozmetikai masszázs jön, melynek során izmaink felnyílnak és szépen befogadják az ápoló szereket. A bőr meglágyítása gőzzel történik, később meg lehet szüntetni a pattanásokat és a mitesszereket. A fertőtlenítést elvégzik 3%-os hidrogén-peroxiddal, tea fa olajjal vagy grapefruit-kivonattal. Ezek az anyagok megszüntetik a bőr pirosságát, és relaxálják a felszínt. A pórusok visszazárása, valamint a pakolás fejezik be a kezelést vitaminos hidratálóval. Egyéni kívánságra lehet arannyal un. aranyló bőr, esetleg kristályokkal kristályos terápiára is.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28