wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Oktatás, tanfolyam, képzés, fejlesztés, tanácsadás, iskola

Birdy-English - Angol gyerekeknek, a legfogékonyabb korban

Budapest

A Birdy-English-nél az angol gyerekeknek való tanításával arra törekszünk, hogy az általuk elsajátított passzív nyelvtudás aktívvá lehessen, mivel az angol nyelvtudás elengedhetetlen, tekintve, hogy ez az egyik leghasználtabb nyelv a világon. Az Angol gyerekeknek angol nyelvtanfolyam kihasználja azt, hogy gyermeke abban a korban ismerje meg az angol nyelvet, mikor annak megtanulására a legfogékonyabb, életszerű helyzeteket keresünk, hogy az angol gyerekeknek történő tanítása során úgy tanulhassák meg az idegen nyelvet, ahogyan anyanyelvükkel tették. Játékokkal, mondókákkal, dalokkal egészítjük ki a nyelvtanulást, hogy az angol gyerekeknek is könnyen tanulható legyen. A Birdy-English-nél nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is tartott angol nyelvtanfolyam, valamint fordítás és tolmácsolás is igényelhető.

Kutyaközpont

Budapest

A Kutyaközpont kutyakiképzéssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, kutyás tanfolyamok szervezésével, bentlakásos, házhozjáros kutyakiképzéssel, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti. Munkánk során elsőszámú szempont a gazdi és kutyája közti teljes harmónia megteremtése. Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád kutyaoktatója lehess.
E-mail: kutyakozpont@gmail.com Telefonszám: +36308597781

Műkörömépítő Tanfolyam | 33.900 Ft Studio Flash

Budapest

Budapesti felnőttképzési intézményünk műköröm, pedikűr, 3D szempilla, masszázs és díszítő oktatással, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Kis létszámú csoportokban tartjuk óráinkat, így a tanulóink nagyobb figyelmet kapnak a képzés ideje alatt. Központunk megtalálható a II. kerület szívében, a Szél Kálmán térnél ( Moszkva tér). Szeretettel várjuk meglévő és új tanulóinkat. A magyar nyelvű oklevél mellett, lehetőség van bármely nyelven oklevelet igényelni, például külföldi munkavállalás esetén. Műköröm képzésünk gyakorlat-orientált. A tanfolyamon elméleti és technikai képzést kapnak a tanulók. A műköröm tanfolyam ára tartalmazza a képzésen használt anyagokat és eszközöket. Műkörmös modellt nem kell biztosítani az oktatáson. Kezdőcsomag megvásárlása nem kötelező.

Spanyol nyelvtanfolyam

Spanyol nyelvoktatás kezdőtől tolmács szintig. Spanyol nyelvtanfolyamok normál, intenzív és levelező órabeosztásban. Történelem és művészettörténet órák spanyol vagy magyar nyelven. Felkészítés spanyol államilag elismert és nemzetközi nyelvvizsgákra felsőfokig, spanyol szaknyelvi anyaggal bővített nyelvvizsgákra középfoktól felsőfokig, valamint spanyol tolmács- és szakfordító vizsgákra. Érettségi előkészítők közép és emelt szinten spanyol történelem és művészettörténet tantárgyakból, egyetemi / főiskolai hallgatók részére spanyol speciális órák és spanyol alapvizsga előkészítők. Személyre szabott oktatás egyéni és kiscsoportos (max. 4 fős) órákban, reggel 8-tól este 8-ig.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28