wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Pénzügyi szolgáltatás, befektetés, hitel, lízing, könyvelés, adótanácsadás

befektetési arany

Megrendült a bizalma a befektetési alapok iránt? Nem tudja mit csináljon az otthon tartott kézpénzzel? Őrjítő, hogy a bankoknál lévő pénze, még az infláció emelkedését sem hozza? Váltson értékálló aranyra. Az arany a biztonság megtestesítője. Évszázadokra visszatekintve az arany megbízható és kiszámítható befektetésnek tekinthető. Az értékállóság miatt fontos figyelni a befektetési arany tisztaságát. Ma már csak a 999,9 ezrelék tisztaságú rudak és érmék a megbízhatóak. Az aranyban rejlő biztonságot a függetlensége okozza. Az arany értéke a világon mindenhol elismert és garantált, gazdasági helyzettől, valutáktól és kulturális hagyományoktól függetlenül. Keresse fel szakértőinket és győződjön meg a befektetési aranyban megbúvó lehetőségekről.

Befektetési arany értékesítés - 1grammos, 24karátos, 999.9 tisztaságú aranytömbök

Tisztelt Érdeklődő, a weboldalamat azzal a szándékkal készítettem, hogy megismertessem Önt az arannyal, mint befektetési formával. Minden bizonnyal Önt is elérte már a manapság oly divatossá vált befektetési aranyat kínáló hirdetések valamelyike. "Nem minden arany ami fénylik" tartja a mondás, ez igaz az értékesítéssel foglalkozó cégek ajánlatában szereplő termékekre is. Ezzel ellentétben Magyarországon egyedülálló módon, prémium kategóriás aranytömböket kínálok Önnek, melyet a német precizitás és a napi árfolyam feletti visszavásárlási ár jellemez. Szánjon néhány percet az oldalon található információk tanulmányozására, melyek alátámasztják az előzőekben leírtakat. Amennyiben további információkra lenne szüksége készséggel állok rendelkezésére, forduljon hozzám bizalommal.

E-szám

Az E-számla kiegészítő segítségével elektronikus számlát készíthet ügyfelei részére. Az ilyen módon kiállított számlákat PDF file-ként tárolhatja, és továbbíthatja ügyfelei számára. Az ily módon elkészített számla eleget tesz a törvényi követelményeknek, valamint a Nemzeti Adóhatóság által támasztott feltételeknek. Az E-számla kiegészítő segítségével pénzt és időt takarít meg, valamint egyszerűbbé teszi az számlázást. Valamint a rendszer használatával a számlázási költségei 90%-át megtakaríthatja. Az E-számla segítségével küldött számlák biztonságosabban és rövidebb idő alatt megérkeznek ügyfeleihez. Az elektronikusan kiállított számla digitális aláírással kerül hitelesítésre. További előny, hogy a partnerei részére elküldött számlákról jelentést küld a rendszer. A digitális számla hasonló módon kerül kiállításra, mint a hagyományos számla.

Éremshop - Aranyforint és numizmatika

A numizmatika a régi pénz eredetével foglalkozó tudomány! Mindennel foglalkozunk, ami aranypénz, a híres Magyar aranyforint, koronázási és ceremóniás érmek, a pénz érme, régi papírpénzek, papírrégiségek és antik tárgyak minden egyes fajtája, eredete. Ha Ön elszánt gyűjtő, műkedvelő, és szeret elmélyülni a történelmi tárgyak eredetében, és esztétikai élményében, akkor érdemes ellátogatnia internetes webáruházunkba, ahol kedvére válogathat rendszeresen bővülő, színvonalas kínálatunkból: régi pénz, aranypénz, aranyforint, érem és érme, valamint a numizmatika tudományába tartozó irat, könyv és dokumentum, bányapénzek,emlékérmek, zsetonok. A gyűjtéshez szükséges kellékek is beszerezhetők nálunk. Magyarországon először nálunk fényképes eredetiség és értékét igazoló dokumentumot is adunk a vásárolt tárgy mellé.

Könyvelés Miskolcon

A könyvelő irodánk 17 éves működése során a lehető legjobb szolgáltatást nyújtotta ügyfeleinek, és erre a jövőben is garanciát vállalunk. Mindkét irodánk családi vállalkozás keretében működik, és felkészült, mérlegképes könyvelőkkel állunk partnereink szolgálatában. Ügyfeleink precíz, felelősségteljes , európai szintű, informatív munkát várnak el tőlünk, és mi ennek megfelelően szolgáljuk az Ön érdekeit. Modern informatikai háttérrel rendelkezünk, így a döntéseihez szükséges információkat és tanácsokat azonnal a rendelkezésére bocsátjuk, a távolság nem jelent akadályt. A könyvelés során átruházott adatokat és információkat a legszigorúbb követelményeknek megfelelő körültekintéssel kezeljük.

Pénzügyi rendszer

Vállalkozása különálló rendszereket használ az ügyviteli területek nyomonkövetésére? Nagyon időigényes egy riport elkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer elsősorban kkv-k igényeire lettek kialakítva. Az Iroda++ egy hatékonyan kezelhető pénzügyi szoftver, melyet 20 éves múlttal dolgoztunk ki, figyelembe véve a hazai cégek sajátos problémáit. Az Iroda++ ügyviteli rendszer, pénzügyi szoftver, könyvelő program, pénzügyi nyilvántartó szoftver valamint CRM szoftver egyben. Az Iroda++ használatával hatékonyabban átláthatja cége folyamatait, az aktuális információknak köszönhetően gyorsabban hozhatja meg a döntéseket. Az Iroda++ moduláris felépítésű, ezért a funkcionalitást cége mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

Számlázó program

Amennyiben egy megbízható, számlázó programra van szüksége, nézze meg a rEvol Express programját. Szoftverünk hatékonyan kezelhető. Magától beírja a korábban felvitt adatokat, valamint az ÁFÁ-t. Importálhatja a már meglévő termékeket és partnereket. A gyakran ismétlődő számlákat a program automatikusan előállítja. Programunkkal hasznos statisztikákat készíthet melyeket importálhat. Szoftverünk az egyéni igényeket különböző modulok elégítik ki. Amennyiben most igényli meg a programunkat, egy év támogatást adunk ajándékba. Garantáljuk, hogy szoftverünk eleget tesz a hatósági előírásoknak. Egy számlát már 20 másodperc alatt előállíthat. A számlákon megjelenítheti vállalkozása logóját. 20 év alatt 20 000 cég a rEvolution számlázó szoftvert választotta. Tegyen így Ön is!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28