wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Ruha, textil, lakástextil

Axadion

Az AXADION női divat ruhákat forgalmazó webáruház mindig az aktuális trendeknek megfelelő, gyorsan frissülő, széles választékot nyújtó árukészlettel várja kedves vásárlóit. Legyen szó akár utcai viseletről, trendi, elegáns vagy sportos darabokról is, nálunk mindent megtalál egy helyen. Különleges, minőségi ruhadarabokat talál nálunk, legyen az akár nadrág, blúz, szoknya, miniszoknya, farmer, öv, top, alkalmi ruha, koktélruha, kabát, dzseki, mellény, boleró stb. Honlapunk a www.divat-ruha.hu és a www.axadion.hu oldalról is elérhető, ezzel könnyítve meg felhasználóink dolgát. Rengeteg információt talál webáruházunkban és emellett ügyfélszolgálatunk is rendelkezésére áll. A honlapunk letisztult, áttekinthető, felhasználóbarát kialakítású. A regisztráció és a vásárlás nálunk pár egyszerű lépéssel történik. Kérjük, nézzen szét honlapunkon! ddóó

Parti Szőrme Kft.

Kunszentmárton

Azon hölgyek számára, akik igazán elegánsan és divatosan szeretnének öltözködni, van egy olyan ruhadarab, mellyel biztos nem foghatnak mellé, ugyanis ez mindig divatban marad. Ez pedig nem más, mint szép bunda. A Parti Szőrme Kft. több mint 60 év tapasztalatát és a szűcs mesterség jelentette tradíciókat ötvözi a modern kor technikájával, így olyan minőségű és stílusú irha termékeket vagyunk képesek előállítani, melyek nem csak idehaza, de külföldön is megállják a helyüket. Termékpalettánkon nem csak szőrmebundák és irhakabátok találhatóak meg, hanem elegáns bőrkabátok és olyan irhából készült termékek is, mint kesztyűk sapkák, vagy éppen a nagyon puha irha mamuszok. Akik pedig rajonganak a népművészetér és a hagyományos motívumok világáért, azok számára egy csodásan hímzett suba, vagy ködmön igazán trendi viselet lehet.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28