wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Sport, sportszer, sportruházat

Ganga Yoga

A Ganga Yoga magán- és vállalati hatha jógaórákat, illetve kismama jógaórákat ajánl magyarul és angolul, Budapesten és vonzáskörzetében. A magánórák keretében lehetőség van a jóga csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hisz az órák személyre szabottak. Az órákat a lakásodban vagy irodádban tartjuk, ahol a jógagyakorlatokat közvetlen, testre szabott útmutatás alapján végezzük. A vállalati jógaórák ? amelyeket a cég helyszínén tartunk ? javítják a munkavállalók eredményeit és hozzájárulnak az egyén általános jólétéhez! Kismama jógaórákat is ajánlunk, speciálisan a várandósság 9 hónapjára kialakított gyakorlatokkal! Az első óra ingyenes! További információért látogass el a www.ganga-yoga.com weboldalra vagy időpont egyeztetésért küldj egy emailt az info@ganga-yoga.com ? ra.

Sensation Baits bojli készítés, bojli alapanyag webáruház

Az, aki még sosem bojlizott az elsőre azt gondolhatná, hogy a bojlizás egy meglehetősen unalmas tevékenység, ám ez nem így van. Rendkívül szórakoztató, izgalmas sport, mindig lehet valami újat tanulni, ráadásul újabb és újabb eszközökkel és módszerekkel hódolhatunk a horgászat szenvedélyének. A bojlizást kifejezetten nagy testű, elsősorban ponty, amur kifogásához fejlesztették ki még a hatvanas évek végén Angliában. A bojlit, amely egy speciális, általában golyó formájú csali korábban igazi csodamódszerként tartották számon, pedig nincs benne különösebb ördöngösség, csak az eljárás alapjainak ismeretére, valamint igazán jó minőségű bojli alapanyagokra és felszerelésekre van szükség.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28