wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Szabadidő, szórakozás

Matrica Múzeum és Régészeti Park

Az 1989-ben tájmúzeumi rangra emelt, Százhalombattán található "Matrica" múzeum és régészeti park a római kori Matrica településről kapta a nevét. Állandó kiállításai közt megtalálhatóak bronzkori és vaskori (köztük római korból származó) leletek. A múzeumban tudományos kutatáson, leletmentésen kívül múzeumpedagógiai tevékenység is folyik. A kiállításokhoz tudományos és ismeretterjesztő előadások, múzeumpedagógiai órák, játszóházak és kézműves foglalkozások is kapcsolódnak. A múzeumhoz tartozó régészeti park egyedülálló a maga nemében, korai vaskorban emelt halomsírokat, bronzkori, illetve vaskori falu másolatokat tartalmaz valódi lakóházakkal, melléképületekkel és korhű használati tárgyakkal.

Tűzfészek Tűzzsonglőr Társulat

A Tűzfészek Zsonglőr együttes alapításakor tornászok, tűzzsonglőrök és gólyalábasok formálták a közösséget. A csoport műsorait pörgős mozgás, akrobatikus elemek és lenyűgöző tüzes effektek teszik feledhetetlenné. Zsonglőr eszközeink egyedülálló milliőt biztosítanak vásár és céges rendezvény lebonyolításakor egyaránt. A szakmában ma egyedülállóan egy UV-fényes tárgymanipulációs show is bekerülhetett a Firenest Tűzzsonglőr csoport programjába. A produkcióban a zsonglőr játékok és jelmezek is szemet gyönyörködtetően derengenek a specifikus UV világításnak hála. A műsor eleme tradicionális cirkuszi zsonglőr és XXI. századi mozgásművészeti bemutató egyaránt. A tűzzsonglőrök ellátják cirkuszi játszósarok üzemeltetését. Tájékozódjon portálunkon, nézze meg képgalériáinkat és játssza le társulatunk zsonglőr videóit. Felkérés esetén a tavaszi időben különleges akciók fogadják!

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6092 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 254 ajánlás | Utolsó frissítés: 2018-01-16