wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Szállítás, fuvarozás, futár

Furgon bérlés

Budapest

Bármikor szüksége lehet egy kisteherautó gépkocsira, pl., ha költözni szeretne, vagy akkor is, hogyha szállítmányozással foglalkozik és nem áll rendelkezésére elegendő teherautó gépkocsi a kiszállításhoz. Akárhogy is legyen, a Határautónál lehetősége van igénybe venni a teherautó bérlés ajánlatunkat. A Határautó foglalkozásai közt fellelhető kisteherautó bérlés Budapest környezetében és a már megszokottá vált teherautó bérlés. A furgon bérlés Budapest központi pontján, egy-két perc alatt végbemegy. A Határautó dolgozói tempósan és megbízhatóan intézik a munkájukat, ez okból a furgon bérlés Budapest centrumában csak pár papír kitöltésével jár. A Határautónál a kisteherautó kölcsönzés nem kerül több 10.000 Ft-ba, nem úgy, mint más furgon kölcsönzéssel foglalkozó vállalatoknál. Válassza a Határautót és gyorsan lezajlik a kisteherautó bérlés Budapest kerületében.

Költöztetés Budapesten

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik költöztetés terén. Munkánkat precizitás és pontosság jellemzi gyors munkavégzéssel egybekötve. Célunk, hogy minden kedves ügyfelünknek és leendő ügyfelünknek magas színvonalat nyújtsunk szolgáltatásainkkal, amelyekkel levesszük a terhet a megrendelő válláról. Teherautóinkat speciálisan alakítottuk ki, hogy az általunk szállított rakomány a lehető legnagyobb biztonságban lehessen. 10millió forintos rakománybiztosítással és 3.személy okozta kár esetére vonatkozó felel?sség biztosítással rendelkezünk, így a megrendel?ink mindig biztonságban tudhatják értékeiket. Állandó létszámunk 6-8 fő, de igény esetén, akár 20 fős létszámmal is tudunk dolgozni. Költöztetési feladatait bízza a Trézsi Kft.-re és garantáltan nem fog csalódni!

Költöztetés24 Budapest

Budapest

Költözzön a segítségünkkel, gördülékenyen meglepetések nélkül! Megbízható, gyakorlott csapatunk 1989 tavasza óta foglalkozik lakossági, és céges költöztetéssel, fuvarozással áru-és bútorszállítással. Elsődleges szolgáltatási területünk Budapest és vonzáskörzete, de nagy rutinnal vállalunk szállítást, fuvarozást országosan, és külföldre is. Segítünk a szállítások megtervezésében, beszerezzük a szükséges csomagoló anyagot, megoldjuk a bútorszerelést, igény szerint vállaljuk a csomagolást.Budapesti költöztetés alkalmával elszállítjuk, kilomtalanítjuk régi, feleslegessé vált bútorait, tárgyait. Munkánkat minden esetben teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben előre szeretné tudni a költöztetés végösszegét, Budapesten ingyenes felmérés alapján fix áras ajánlatot adunk.

Ólcsó költöztetés és lomtalanítás

Költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás, kisáruszállítás, árufuvarozás, házhoz szállítás, teher taxizás, rakodás. Költöztetés, bútorszállítás Budapesten és vidéken.Költöztetés,áruszállítás lomtalanítás ideje alatt, különös figyelmet fordítunk az ott lakó emberek nyugalmára is, nem zajongunk, nem kiabálunk a lépcsőházban,a cigaretta csikkeket nem dobáljuk szét! A lift használatánál, az esetleges konfliktusokat mindig udvariasan kezeljük! Ügyfeleinknek a legjobbat nyújtjuk.Precízen és igényesen dolgozunk. Mindig minden helyzetben talpra esettek vagyunk,és azt adjuk ügyfeleinknek amit elvárnak tőlünk.Pontosak és precízek vagyunk.Mindig időre elkészülünk a munkával,a megbeszéltek szerint.Ingyenes helyszíni felmérés és FIX ajánlatkérés is lehetséges.További információ a : http://koltoztetesutca.hu/ -n

Teherautó bérlés hatékonyan - ajánlat kérés több kölcsönzőtől egyszerre

Teherautó, furgon és 6-9 személyes kisbusz bérlés. Ajánlatkérést egyszer kell kell megfogalmaznia. Teherautó bérlési ajánlatkérése egyszerre több haszonjármű-kölcsönzőhöz jut el. A bérbeadók Önnek közvetlenül fognak ajánlatot küldeni, amennyiben van szabad kapacitásuk. Széles márka és típusválaszték, többféle ár és minőségi kategória. Ford Transit, Volkswagen Transporter, Fiat Ducato, Iveco Daily, Peugeot Boxer, Renault Trafic, Opel Vivaro, Mercedes Vito stb. kisteherautók várják hogy kibéreljék őket országosan. Ne pazarolja az idejét keresgélésre az Interneten, adja le ajánlatkérését a teherautoverles.hu weboldalon keresztül. Gyors, kényelmes, hatékony haszonjármű bérlés. Hűtős teherautók, dobozos teherautók és furgonok, platós teherautók, ponyvás teherautók, kisbuszok, lakóautók.

Teherfuvarozás - Vincze Fuvar

Budapest

A szállítmányozás egyik legsarkalatosabb pontja mindig a rakodás. Nem csak amiatt, hogy a gépjármű teherkapacitását a legoptimálisabban használjuk ki, hanem hogy ez minél egyszerűbben és gyorsabban is menjen. A nagy össztömegű, komissiózott termékek esetében, ha nincs külső segítség a rakodáshoz, akkor meg kell bontanunk a csomagolást, de egyes szállítmányoknál ez vagy nem oldható meg, vagy felesleges időpocsékolás lenne. Ezért ilyen esetben szükség van targonca vagy daru segítségére és mivel a folyamatot a lerakodás helyszínén is meg kell ismételni, ezért ott is elkel a segítség. A rakodás azonban sokkal könnyebb, ha maga a teherautó rendelkezik olyan eszközzel, mely képes függetleníteni a folyamatot a külső tényezőktől és mondjuk el van látva saját daruval. A szállítás így nem csak gyorsabbá, de költséghatékonyabbá is válik.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28