wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Szolgáltatás

Bútorkárpitozás-kárpit

Budapest

Textilheveder a kárpitosmunka egyik legfontosabb anyaga. Lényegében szövetszalag. Rendeltetésük szerint különböző anyagból készítik a hevedereket: kenderből, jutából, lenből, sőt pamutból is. A kárpitosheveder általában kenderfonalból készül 3-10 cm szélességben, egyszínűen vagy középen piros ill. kék csíkozással. Nálunk leggyakrabban 5,5 és 6,5 cm széles hevedert használnak. A redőnyhevedert 2,3 cm széles kettős szövet, vászonkötésben. A hazai piacon forgalomba kerülő jobb minőségű sűrűbb szövésű hevedert "A" minőségi jelzéssel látják el a "B" jelzésű, ritkább anyagot csak olyan helyeken szabad használni, ahol kisebb feszítés éri (pl. támlahevederezésénél). A minőséget színes kenderfonalak beszövésével jelzik. Kereskedelmi forgalomba 50 m hosszú végekben kerül.

E-szám

Az E-számla kiegészítő segítségével elektronikus számlát készíthet ügyfelei részére. Az ilyen módon kiállított számlákat PDF file-ként tárolhatja, és továbbíthatja ügyfelei számára. Az ily módon elkészített számla eleget tesz a törvényi követelményeknek, valamint a Nemzeti Adóhatóság által támasztott feltételeknek. Az E-számla kiegészítő segítségével pénzt és időt takarít meg, valamint egyszerűbbé teszi az számlázást. Valamint a rendszer használatával a számlázási költségei 90%-át megtakaríthatja. Az E-számla segítségével küldött számlák biztonságosabban és rövidebb idő alatt megérkeznek ügyfeleihez. Az elektronikusan kiállított számla digitális aláírással kerül hitelesítésre. További előny, hogy a partnerei részére elküldött számlákról jelentést küld a rendszer. A digitális számla hasonló módon kerül kiállításra, mint a hagyományos számla.

Irodakonténer-bérlés

Budapest

Cégünk magyar tulajdonú, Budapesti székhelyű, rugalmasan működő családi vállalkozás. 1995 óta foglalkozunk konténerek bérbeadásával és kereskedelmével. Konténereink nagyrészt német termékek, garantáltan jó minőségűek, felszereltségük Európai színvonalú. Bármilyen emberi tartózkodásra alkalmas terek kialakítására megfelelőek. Üzletpolitikánkban azt tartjuk elsősorban szem előtt, hogy partnereinket bármikor, a nap 24 órájában kiszolgáljuk jó minőségű termékekkel, a lehető legalacsonyabb áron. Saját konténereinkből kialakított irodánkban állunk tisztelt partnereink rendelkezésére a 1108 Budapest, Gyömrői út 132-136. szám alatt. Akciós konténereink minden esetben megtekinthetők telephelyünkön.

JUSTICE Security Vagyonvédelmi, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Biztonságtechnikai eszközeinket, módszereinket védelmi szolgáltatásainkkal hangoljuk össze a hatékony értékvédelem elérésére. Kiskereskedelmi üzletek részére leltárhiány megelőzésére, okának kinyomozására költséghatékony, eredmény centrikus vagyonvédelmi rendszert és saját fejlesztésű megoldásként intelligens kasszafelügyeleti rendszerünket kínáljuk. Magas kockázati kategóriába tartozó objektumok, áruházak, gyárak, raktárak, telephelyek fokozott őrzés-védelmét, felügyeletét 24 órás ügyfélszolgálatunkkal, járőrszolgálatunkkal és képzett vagyonőreinkkel látjuk el. Magánnyomozói tevékenységünk magába foglalja céginformációk beszerzését, cégtörténetek vizsgálatát, vagyonfelmérést, konkurencia figyelést és elemzést , személyek lojalitásvizsgálatát. Partnereink belföldi és külföldi szállítmányait szállítmánykíséréssel biztosítjuk a biztonságos célba jutásig.

Kertfenntartók.hu - Ha szép pázsitot szeretne!

Budapest

Kertépítés és kertgondozás, természetesen! Ha álmai kertjének megépítése előtt áll, vagy kertgondozással kapcsolatban szorul segítségre, látogasson el weblapunkra ahol érthető leírásokkal és a munkafolyamatok bemutatásával megkönnyítjük döntését. Ha füvesítést, gyepszőnyeg lerakást vagy kézi fűmagvetést tervez, lényegre törő tartalommal és értékes információkkal látjuk el. Hogyan és mikor kell hozzálátni a füvesítéshez? Mi a füvesítés ideális időpontja? Fűmagvetés vagy gyepszőnyeg terítés? Vakondhálóval vagy nélküle? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszünk választ adni, az információk tudatában a döntés az ön kezébe kerül. Díjtalan árajánlattal és kiszállással, hozzásegítjük álma kertjéhez! Ha egy életre tervez tervezzen velünk!

Költöztetés Budapesten

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik költöztetés terén. Munkánkat precizitás és pontosság jellemzi gyors munkavégzéssel egybekötve. Célunk, hogy minden kedves ügyfelünknek és leendő ügyfelünknek magas színvonalat nyújtsunk szolgáltatásainkkal, amelyekkel levesszük a terhet a megrendelő válláról. Teherautóinkat speciálisan alakítottuk ki, hogy az általunk szállított rakomány a lehető legnagyobb biztonságban lehessen. 10millió forintos rakománybiztosítással és 3.személy okozta kár esetére vonatkozó felel?sség biztosítással rendelkezünk, így a megrendel?ink mindig biztonságban tudhatják értékeiket. Állandó létszámunk 6-8 fő, de igény esetén, akár 20 fős létszámmal is tudunk dolgozni. Költöztetési feladatait bízza a Trézsi Kft.-re és garantáltan nem fog csalódni!

Költöztetés24 Budapest

Budapest

Költözzön a segítségünkkel, gördülékenyen meglepetések nélkül! Megbízható, gyakorlott csapatunk 1989 tavasza óta foglalkozik lakossági, és céges költöztetéssel, fuvarozással áru-és bútorszállítással. Elsődleges szolgáltatási területünk Budapest és vonzáskörzete, de nagy rutinnal vállalunk szállítást, fuvarozást országosan, és külföldre is. Segítünk a szállítások megtervezésében, beszerezzük a szükséges csomagoló anyagot, megoldjuk a bútorszerelést, igény szerint vállaljuk a csomagolást.Budapesti költöztetés alkalmával elszállítjuk, kilomtalanítjuk régi, feleslegessé vált bútorait, tárgyait. Munkánkat minden esetben teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben előre szeretné tudni a költöztetés végösszegét, Budapesten ingyenes felmérés alapján fix áras ajánlatot adunk.

Konyhai kisegítő Ausztria

Gondolom, hogy rengetegen tudják, hogy Ausztriában a mostani fizetésük háromszorosát kaphatják kézhez, az itthoni fizetésekhez viszonyítva. Rengeteg cimborám és barátom keres hozzá illő munkát Ausztriában, az az elméletük, hogy Ausztria legalább nincs messze. Valahol igazuk van, viszont biztos vagyok benne, hogy nem hallottak a Max-Service szolgáltatásairól. Németországban a fizetések jóval magasabbak, mint Ausztriában és pluszban pl. vonattal ugyanakkora távolságra van. Németországban minden munka jobb fizetést ad, mint egy orvosi állás Ausztria akármely területén. Egy konyhai kisegítő Ausztria bármely pontján jó fizut kap, de Németországban többet nyújtanak a hasonló pozícióért. Azt hiszem, abban az esettben, ha már eljutottunk odáig, hogy más országban jobb lenni munkát vállalni, akkor menjünk Németországba, mert jóval több lehetőségeink vannak.

Ökoindustria

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által két évente megrendezésre kerülő Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások kiállítás Magyarország legnagyobb környezetipari szakkiállítása, mely színteret ad a szakmai partnerek és az érdeklődők számára egyaránt. A kiállítás sokféle eszközzel támogatja a személyes kapcsolatfelvételt, támogatja az üzleti kapcsolatok kialakítását és ápolását is a gördülékeny üzletmenet érdekében. A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége két évente, a rendezvénnyel összhangban, Ökoindustria Nagydíjat hirdet meg, mely kiírás célja olyan korszerű, innovatív gyártástechnológiával készült termék, vagy a fenntarthatóság elveinek megfelelő szolgáltatás elismerése, amelyek nagymértékű környezetterhelés csökkentést eredményeznek, illetve amelyek eleve a szennyezés megelőzésére adnak innovatív megoldásokat.

Pályázatok írása, figyelése, pályázatok magánszemélyeknek is!

Társaságunk, az Országos Pályázati Tanácsadó Iroda Kft. magyarországi vállalkozások, önkormányzatok mindenre kiterjedő pályázati tanácsadással foglalkozik. De a pályázatok magánszemélyeknek is fontosak, így számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eséllyel induljanak a rendelkezésre álló európai uniós és hazai pályázatokon, s hogy főleg vissza nem térítendő támogatást szerezzenek. Menedzsmentünk tagjai évekig dolgoztak felsővezetőként multinacionális cégeknél, majd az uniós előcsatlakozási alapok és az ez irányú érdeklődés és igény adta a pályázati tanácsadás ötletét. Munkatársaink több szakirányú diplomával, és pályázati referensi képesítéssel rendelkezve biztosítják, hogy pályázata a legjobb esélyekkel induljon cége egyértelmű fejlődését szolgáló uniós és hazai támogatásokért.

Starfolia.hu - üvegfóliázás, ablakfóliázás, biztonsági fólia

Esztergom

Minden ami üveg és minden ami fólia és autófóliázás Esztergomban, Dorogon és környékén. Nálunk megkap mindent, legyen szó üvegfóliázásról, ablakfóliázásról sőt biztonsági fóliákról. Az ablaküveg-fóliázás kényelmet biztosít a forró nyári napokon akár irodába, akár lakásba, nem beszélve arról, hogy az üvegfóliázás esztétikus megjelenést is nyújt. Az autófóliázás extravagáns megjelenést biztosít autója számára, sőt az üvegfóliázás energiatakarékos megoldás is, hiszen kevesebbet kell használni a klímát. A biztonsági fólia pedig egyenesen a csúcs, hiszen azon túl, hogy megvédi az üveget a károsodásoktól, még a káros UV sugarak ellen is védelmet biztosít. Az üvegfólia árakról tájékozódjon honlapunkon, vagy személyesen telephelyeinken!

Szemészet Tiszaújváros

Tiszaújváros

Az Euro-Optic-Miskolc Kft. közel 20 éve működő szemészeti központ, mely Szolgáltatások széles tárházát ajánlja ügyfelei számára, lehetőség van Baba és gyerek szemvizsgálatra, Computeres szemvizsgálatra, kontaktlencse vizsgálatra, illesztésre, betanításra, szemüveg lencsék készítésére COMBIMAX letapogatóval, szemüvegkeret választására Visureal video- centírozó rendszer segítségével. Rendelkezésükre áll 2 olyan szemészeti szűrésekre alkalmas eszköz, mely csak náluk érhető el. Ez a két eszköz a Non- contact tonometer és Plus-Optix készülék. Ez a két készülék minden korosztálynak, mind szemüveggel élők mind szemüveg nélkül élők számára két igen fontos szűrési funkciót biztosít.

Szúnyogháló méretek

Érd

Manapság a szúnyogháló alkalmazásának célja már nemcsak a szúnyogok és rovarok lakáson-házon kívül tartása, hanem a por, a falevelek, különböző allergizáló szöszök, szőr- és hajszálak, behatolása elleni védelem ellátása is. Az általunk forgalmazott szúnyoghálók anyaga egy speciális UV védelemmel is ellátott üvegszálas háló. Az olcsóbb műanyag keret helyett válassza az igényes és esztétikus alumínium keretes szúnyoghálót. A hagyományos fix szúnyogháló mellett, ma már mobil-mozgatható, redőnytokba építhető, nyíló- és toló-típusú szúnyogháló is választható. Az elmúlt évek slágere az ún. pliszé szúnyogháló, mely a nagy méretű teraszajtók ideális megoldása. Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen minden esetben egyéni, személyre szabott árajánlatot elérhetőségeinken!

Virtuális iroda és székhelyszolgáltatás Budaörs központjában!

Budaörs

Székhelyszolgáltatás:Teljes körű adminisztráció, iroda fenntartási költség nélkül!Az Atlasz Office Irodaház exkluzív irodai környezetben biztosít székhelyet cége számára most rendkívüli kedvezmények mellett. Szolgáltatásunkat mindazon induló, vagy kisvállalkozások számára ajánljuk, akik költségtakarékossági okokból, vagy üzleti tevékenységük jellege miatt nem kívánnak állandó irodát, állandó személyzettel fenntartani, de mégis fontosnak tartják, hogy cégüknek exkluzív megjelenést biztosítva székhelye egy reprezentatív irodaházba kerüljön bejegyzésre, egyúttal élvezve számos kiegészítő szolgáltatásunk előnyét. A helyszíni ügyvédi közreműködéssel gyors, kényelmes és költségtakarékos megoldást kínálunk az Ön számára.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28