wmh katalógus

Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon  Háttérképek ingyen! Letölthető háttérképek: utazás, virágok, állatok... folyamatosan bővülő kínálat!

 

Keresés a katalógusban:

Keresés az interneten:

wmh katalógus » Vagyonvédelem, személyvédelem, biztonságtechnika, magánnyomozás

Alarm Wachter - Biztonságtechnika, vagyonvédelem és klímatechnika

Debrecen

Az Alarm Wachter Kft. több mint 20 éve van jelen a biztonságtechnikai szakmában. Teljes körű megoldásokat kínálunk a riasztó, tűzjelző, beléptető rendszerek és a klímatechnika területén. A biztonsági rendszerek tervezésétől kezdve a kivitelezésen át a karbantartást és a javítást is vállaljuk. Berendezéseinket mindig az adott objektum helyi adottságainak megfelelően telepítjük. Minőségi termékeink közül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Folyamatos szakmai felkészültséggel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. A szolgáltatási szférán felül biztonságtechnikai termékeink megvásárolhatók webáruházunkban és debreceni bemutatótermünkben, ahol további tájékoztatást kaphatnak szolgáltatásainkról és termékeinkről. Biztonsága, kényelme és jó közérzete érdekében válassza Ön is az Alarm Wachter szolgáltatásait!

Alkoholszonda

Digitális alkoholszondák általános felhasználási területeit, valamint működési elvét bemutató weboldal. Oldalunkon minden kedves vásárló képekkel ellátott részletes technikai, és műszaki ismertetőn keresztül ismerkedhet meg a digitális alkoholszondákkal. Ezek a digitális eszközök forradalmian új, és modern másai az eddigiekben széles körben elterjedt törős alkoholszondáknak. A használatuk épp oly egyszerű, és gyors mint elődjeiknek, de ezzel szemben egy még pontosabb digitális adatot kapunk a tesztelés során az alkoholos befolyásoltságról, valamint nem utolsó sorban azt is meg kell említeni, hogy hosszútávú használat esetén költség kímélőek, hiszen egy digitális alkoholszonda elődjeihez képest nem csak egyszer hanem akár több száz alkalommal is felhasználható tesztelés céljából.

Élőerős védelem

Az élő erős védelem a legnagyobb hagyománnyal rendelkező vagyonvédelmi forma, mely alkalmazható objektumőrzés, szállítmány kísérés, valamint rendezvénybiztosítás során. A vagyonvédelem mechanikai védelmen alapul, ezt egészítjük ki élő erős őrzéssel. Munkánkat elektronikus jelzőrendszer segíti. Az élő erős őrzést objektumokban, mint ipari létesítményekben, üzemekben, telephelyeken, gyárakban, irodaházakban alkalmazzuk. Az őrök ellenőrzik a ki és belépési jogosultságokat, a személyek és gépjárművek esetében is. Őrzik az objektumot, valamint a nyílt területen kihelyezett eszközöket, anyagokat. A megrendelő által meghatározott dokumentumokat vezetik, rendészeti és recepciós szolgálatot is ellátnak.

JUSTICE Security Vagyonvédelmi, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Biztonságtechnikai eszközeinket, módszereinket védelmi szolgáltatásainkkal hangoljuk össze a hatékony értékvédelem elérésére. Kiskereskedelmi üzletek részére leltárhiány megelőzésére, okának kinyomozására költséghatékony, eredmény centrikus vagyonvédelmi rendszert és saját fejlesztésű megoldásként intelligens kasszafelügyeleti rendszerünket kínáljuk. Magas kockázati kategóriába tartozó objektumok, áruházak, gyárak, raktárak, telephelyek fokozott őrzés-védelmét, felügyeletét 24 órás ügyfélszolgálatunkkal, járőrszolgálatunkkal és képzett vagyonőreinkkel látjuk el. Magánnyomozói tevékenységünk magába foglalja céginformációk beszerzését, cégtörténetek vizsgálatát, vagyonfelmérést, konkurencia figyelést és elemzést , személyek lojalitásvizsgálatát. Partnereink belföldi és külföldi szállítmányait szállítmánykíséréssel biztosítjuk a biztonságos célba jutásig.

 

 

 

 
Weboldal karbantartás fix havidíjért, minden munkanapon

 

wmh katalógus

 
 
 

6191 link a katalógusban | Jóváhagyásra vár: 0 ajánlás | Utolsó frissítés: 2019-01-28